diumenge, 10 de juny del 2018

CLARA ANDRÉS - Res que contar-te

Resultado de imagen de clara andresClara Andrés (Oliva, 1977) és una cantautora valenciana. S'inicia als estudis musicals a l'Agrupació Artística Musical d'Oliva on tocava l'oboé i formava part de la coral i al mateix temps, Clara Andrés inicia d'una manera autodidàctica l'aprenentatge de la guitarra, que la durà a fer els seus primers esbossos de cançons.


Grava de manera amateur part d'aquestes cançons en diverses maquetes. Però trobem la seua carta de presentació a la maqueta "Inici", autoeditat i enregistrat a la Fournier (La Garriga) el 2005. "Dies i dies" és el seu primer disc, autoeditat i enregistrat també a la Fournier (La Garriga) a la tardor del 2007, on es recullen part de les cançons de la maqueta i altres de noves.

El maig del 2014 s'ha publicat "Entrelinies", tercer treball discogràfic de l'autora. Un conjunt de 9 cançons, o 8 i una entrelínia, teixides com un tot, una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Parla llavors d’un “després”, d’un moment sentimental passat, unes entre línies que t’acompanyen i que formen part de tu. El seu to, tot i ser nostàlgic, és sobretot reconciliador. Obri un calaix de moments viscuts, n’agafa les entre línies, el torna a tancar i continua.

Discografia:

  1. Inici 
  2. Dies i dies 
  3. Huit
  4. Entrelinies 




Lletra

Estic a l'esplai en el meu racó, hola,
i tu vas servint el café a les taules, és
dimecres al mig d'un mes qualsevol, vol
de dies igual dilluns a divendres, res
res que contar-te

que estic a l'esplai i ja no hi ha sambori, i
i jugué a major com fan tots els altres, és
dimecres al mig d'un mes qualsevol, vol
de dies igual dilluns a divendres, res
res que contar-te

A l'hora del pati ja no hi ha la reixa,
deixa el temps ben posat el marge.

Res que contar-te.


Raul Becker 1ºBatxiller