dijous, 27 de febrer del 2014

SKALISSAI - En un instant



Skalissai” és un grup valencià, creat a l’any 2003 (a Xaló) per la seua cantant Remei Giner; aquest grup tracta diferents tipus de música, com el reggae, el rock i ska. Aquesta xica va estar durant més de set anys dedicant-se a la música, però aquesta només era un hobby als seus començaments, i ara es troba en una situació “un poc” més seriosa.
Durant la seua carrera en la música, ha fet diverses col·laboracions amb altres grups valencians, com per exemple el grup “Aspencats” o “Sva-ters” i també, com en la cançó que anem a posar a continuació, amb un integrant del grup “Obrint Pas”, Xavi Sarrià.
La seua discografia es compon per dos àlbums, anomenats “Obri els ulls” i “Mentre la Terra dorm”, la nostra cançó sorgeix d’aquest segon disc i s’anomena “En un instant” (track número 2 d’aquest).


Aquesta és una de totes les grans cançons que integren aquest disc, nosaltres hem agafat sense dubtar-ho “En un instant” pel seu tema, la seua lletra amb la que varen pensar a cadascuna de les frases que diuen tant Remei com Xavi. Varem pensar que el seu ritme podria enganxar a tothom que l’escoltase, per això l’hem pujat al blog. A més a més, com d’aquest grup no n’hi havia ninguna cançó encara, ha sigut un punt més a favor per escollir-la.


Fet per: Paula Badal i Miguel Rangel.

3 comentaris:

Natalia Fletcher Ponce ha dit...

Comente aquesta caçó per diversos motius, principalment perquè tinc que fer-ho com a deures, seguidament per el simplement de que m’agraden les coses noves, i que isca un nou grup de la nada i no hatja quasi informació, per el simple fet de que hatja eixit d’una il•lusió, d’un esforç que potser que haguera estat apunt d’acabar-se per el simple fet de no veure resultat ni a la volta del cantó, però així i tot amb constància i sense perdre la esperanza i creient que pots fer tot el que te proposes encara que saps que va haver-hi obstacles constantment ( i que a lo mitjor no ho aconseguixes), que pots aconseguir el que vols i que t'entropessares dos vegades i quan es crega que no ho vas a fer altra vegada t'espentaran i caurà amb la tercera, tot això fa que m’agrade mes aquesta cançó i el grup en general, i finalment diré d’aquesta cançó és que m’agrada moltíssim, perquè te molt de ritma i fa que me assenta molt reconeguda amb la lletra i faça que em pose sensible, i per tot aquestes cosses fa que m'intrigue i que investigue tot el que puga sobre el grup.

Adrian garcia ha dit...

Aquesta cançó es una de les cançons en valencià que mes m’agraden. No se perquè, alo millor es per la seua naturalitat, la positivitat i la negativitat que transmeteix la cançó la fan molt original. El seu ritme es molt comú però em segueix agradant. La seua veu m’agrada mes quan canta apresa encara que a vegades no entens el que diu, supose que si la escolte mes vegades acabaré entenent tota la lletra de la cançó. La cançó tracta intentar fer que t’oblides del que et preocupa del passat per a que mires el futur amb bons ulls. Es un grup pràcticament nou, així que supose que poc a poc amb el temps anirà fent millors cançons mes elaborades, encara que el sentiment d’escriure una lletra d’una composició musical no varie. En conclusió, la cançó en general m’ha agradat molt però pense que poc a poc el grup anirà fent cançons millors.

Pablo Arenal ha dit...

Comente aquesta cançó perquè ens l'han exposat dos companys de classe i perquè la professora de valencià m'ho ha manat com a deure.Una de les coses que m'ha cridat molt l'atenció d'esta cançó ha sigut que la cantant del grup és una xica i que no s´ha trobat la lletra de la cançó per ninguna part al ser un grup poc conegut, encara que la informació està prou completa, d'altra banda té un ritme ska prou típic de la majoria de cançons en valencià d'este blog. El nom del grup no antenc alló que vol dir i ni tan sols si té algun tipus de sentit, encara que és prou original, també espere que este grup continue progressant i s'arribe a conéixer mes d'ells"