dilluns, 3 de març del 2014

Matisos a la Sala Matisse



Matisos és la nova iniciativa de la Sala Matisse de València i la promotora Metrònom per tal de portar música en valencià, de manera periòdica, als dijous de la capital valenciana.

Aquest cicle comptarà amb la participació de 15 grups valencians que actuaran repartits en 7 actuacions entre el 27 de març i el 20 de juny pròxims. Està destinat al públic universitari i naix amb els objectius de donar a conéixer la diversitat i riquesa de la música valenciana, de contribuir a la seua normalització, i de servir d’alternativa cultural per a la nit dels dijous universitaris.

Entre els grups que participaran conviuen formacions consolidades, com ara Arthur Caravan, Sant Gatxo o Pepet i Marieta, amb propostes emergents però que estan pegant fort dins del panorama musical valencià, com ara Arrap o Auxili. Més baix trobareu la programació completa. Els estils musicals que interpreten són tan diversos com el reggae, el rock , l’ska, la rumba, el rap o la cançó d’autor.
ENTRADES I ABONAMENT A LA VENDA

Les entrades eixiran a la venda a partir de la setmana pròxima, a un preu de 8 euros per al públic en general, 5 euros per als estudiants universitaris. Podran adquirir-se anticipadamet en agendapv.cat i el Centre Octubre de València. El projecte està organitzat per la productora Metrònom i la Sala Matisse, i compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València (Servei de Promoció i Normalització Lingüística), Universitat de València (Servei de Política Lingüística), Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana i la marca de cervesa artesanal valenciana Tyris.
PROGRAMACIÓ

Tots els concerts tindran lloc en dijous (excepte el darre concert, 20 de juny, que serà en divendres), a les 22.30h

27 de MARÇ

- Nit de cantautors Andreu Valor + Josep Lluís Notari + Rubén Durà

3 d’ABRIL – Rock alternatiu i reggae Sant Gatxo + Candela Roots

10 d’ABRIL – Fusió: pop, cúmbia, folk, reggae, música tradicional Pepet i Marieta + ESiR

15 de MAIG – Fusió: Ska, rock, reggae, jazz Sva-ters + Auxili

22 de MAIG – Fusió: ritmes llatins, rock, ska Pellikana + Mox

5 de JUNY – Hip hop Arrap + Mosin Nagant

20 de JUNY – Rock, indie Mugroman + Arthur Caravan