dimecres, 14 de maig del 2014

Feslloch 2014




Primer vídeo promocional del Feslloch 2014, el festival de música en valencià que organitzen l'Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana, Reviscola i l'Associació Cultural Pitxurrull els dies 10, 11 i 12 de juliol.

1 comentari:

Alejandro Lozano ha dit...

Volia comentar aquesta entrada per que mai havia escoltat que existira un festival d'aquestes característiques amb grups en valencià i català.
Ma sorprés de bona gana tots els grups que van a actuar en Feslloch 2014, alguns com La Gossa Sorda, Txarango, Orxata, però nos son els únics, hi ha molts mes grups, tots tenen una qualitat en comú i comparteixen un talent increïble per a la musica.
El vídeo promocional es graciós i amb las imatges que supose que seran de l'anterior edició d'aquest festival de musica, te entren ganes de que arriben aquestos tres dies de Juliol per a anar a disfrutar de tots aquestos grups.

A mi mai man interessat el grups que cantaven en València o en Català, sempre havia pensat que les cançons serien antigues o que simplement serien totes de temàtica independentista. Aquest any amb el blog i amb totes les cançons que em escoltat els meus companys i jo a classe, me adonat de que sobre aquest tipus de musica existix un gran estereotip i que la majoria de nosaltres o creuem. Jo hui en dia puc dir de bona gana que he descobert una varietat d'estils i de cançons molt bones en el la meua llengua, i sincerament moltes d'aquestes les recomanaria a tots els meus amics i familiars.
Espere que algun dia totes aquestes barreres i tots aquestos estereotips que inunden la musica valenciana i catalana desapareixen, i que apareguen molts mes grups amb aquest talent i devoció per la musica autòctona.