dimecres, 2 d’abril del 2014

ASPENCAT - Quan caminàvem




"La Coordinadora d'Educació de la Malva-rosa presenta un vídeo a favor de la matrícula als centres educatius públics. Fet conjuntament amb participació de tots els centres educatius públics del barri i amb pares i mares que porten els seus fills i filles a la pública." I han triat aquesta magnífica cançó d'Aspencat com a banda sonora.

Gaudeix de la cançó i gaudeix del vídeo!!

En aquesta entrada de Villenaso tens informació sobre el grup Aspencat.


4 comentaris:

Aitor, Almudena i Costin. ha dit...

Aquest vídeo tracta sobre els col·legis públics del nostre barri a València. El que demana és que la gent es matricule en l'escola pública i no en la privada perquè no costa diners. Els públics ensenyen millor i no has de pagar, en canvi els privats tenen pitjor ensenyança i és cara.

La cançó tracta d'amor i de lluita i es solidaritza amb els moviments de resistència de la ciutat de València per exemple Salvem el Cabanyal, una lluita que encara continua.

Sami Wolf ha dit...

M' agrada el vìdeo tant com la cançó del fons, es molt important conservar l'educació publica ja que l' educació ha de ser gratis i per a tot el món, i no com intenten fer amb les noves lleies que ens deixaren sense educació pública perquè anem a estudiar en els col-legis privats i perque guanyen els diners per a ells. La cançó m'agrada perquè parla de la resistència del poble i més quan enfoquen la nostra volguda zona el cabanyal.
Tots tenim el deiure de llutjar per a protegir i mantindre l'educació pública perquè l'educació és la que definix el futur de cada nació.

julud thompson ha dit...

Hola, bo dia, (recuperació)
Volia comentar aquesta entrada perquè pense que en aquesta situació tan delicada, l’escola pública necessita el màxim suport per part de tots. A l’entrada ixen tots el col•legis del barri i m’agrada’t molt veure a l’escola de La Malva-rosa perquè m’he acordat de totes les experiències que he vivit en aquest col•legi , pot ser no siga el més gran però no el necessita.

Amb les retallades que s’han fet a educació no hi ha suficient materials, hi ha retallades en la plantilla de professors, hi ha més alumnes ,és a dir , no són les millors condicions, però em sorprèn que a pesar de que els col•legis estiguen en eixa situació segueixen tirant cap davant, segueixen ensenyant als alumnes, formant-los com a persones etc.

Un exemple de com esta afectant la crisi a l’escola pública és al meu col•legi. L’estat d’aquesta escola no es la millor, necessita una reforma, però no hi ha diners per a subvencionar-la. Fa uns anys varem fer una manifestació ja que ens varen dir que el descampat que esta davant del parc de Serreria seria el terreny per a la nova escola de Malva-rosa. Nosaltres ens varem il•lusionar però es varen gastar els diners això significa que hi ha diners o que no?

Sobre la cançò, pense que esta bé, el ritme és enganxós, personalment a mi se m’ha apegat. M’ha agrada que faja referència a llocs de Valencia i també que faja referència a els problemes que hi ha ara al Cabanyal.
Un comiat Julud

Unknown ha dit...

Però que cançó més chula! Sincerament aquesta cançó m'encanta, té un ritme súper pegadíss i la lletra és molt bonica perquè parla de totes les coses de València, de la nostra cultura i de com intenten furtarla.

A més el vídeo que acompanya aquesta meravellosa cançó és preciós, perquè defén la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre barri i les nostres escoles. Perquè sense això no som res, sense cultura no podem defensar cap idea o pensament.
Però aquesta cançó i aquest vídeo demostra que no és així, demostra que València i el nostre barri lluitaran pel que ens pertany i pel que els nostres avantpassats han aconseguit amb molt esforç.

Poques cançons transmeten tantes coses en tan pocs minuts. Altre 10 per aquest grup!!