dimarts, 19 de desembre del 2017

GEM - Les rames

Així començava GEM el seu projecte amb un Verkami que s'ha fet realitat: 

"Sóc Gem, fa molts anys que faig cançons però va ser a principis de 2016 quan les vaig compartir amb vosaltres a través de la maqueta Seré del viento. Em va permetre donar-me a conèixer i sobretot descobrir que vull seguir cantant amb més ganes i força que mai. Ara tinc 11 cançons noves que parlen d'amor, desig, refugis, emocions... i que espere que puguen vore la llum molt prompte. [...] Ho tinc tot lletres, músics, disseny... sols em falta el vostre suport econòmic. Serà com quan bufes un dent de lleó i demanes molt fort un desig, el meu és que el primer disc siga com l'he SOMIAT"

Gem és el nom artístic de Gemma Vañó Guarner, cantautora de Benigànim i veïna de Càrcer. Ací us deixe la cançó "Les rames" del disc "Dent de Lleó" (2017).


1 comentari:

Christian Paul ha dit...

Hola, bon dia a tots.
A aquest nou comentari del blog Villena.so, us parlaré d’una cantant molt nova tant per a mi com per a la majoria, la cantautora de Benigànim Gem, amb la cançó de “Les Rames”, del seu únic àlbum “Seré del Viento” d’onze cançons.

Aquesta, és una bonica cançó de desamor, que parla del mal que podia fer-li la persona qui amava, i amb la que estava, ja que per la lletra de la cançó, dóna la sensació que era una relació tòxica, per parts com “Tots els detalls que et vaig deixar passar”, de la qual ja ha pogut escapar, per parts com “Ja no em queda ràbia”, o “Vull estar lluny de gent com tu” que he d’admetre que m’ha agradat, és una cançó amb un fons molt profund de sentiments.

Com ja he dit, aquesta cançó m’ha agradat molt, però jo sé que qualsevol cançó que parle d’amor o desamor, o qualsevol cançó que tinga una lletra sentimental em perd, però el fet que és una bona cançó i que està molt bé tant el videoclip com la interpretació i la veu de la cantant. Espere que vos agrade tant com a mi.