divendres, 23 d’octubre del 2015

VERDCEL - Escriu-me aviat

Versió del grup alcoià Verdcel de la cançó de Lluís Llach Escriu-me aviat.


Ací tens la cançó original de Lluís Llach:



Lletra d'Escriu-me aviat


Escriu-me aviat.
No tardis més,
no deixis que l'angoixa em guanyi.
No facis de la soledat
la meva fidel companya.
Fes-me veure el teu cos
enmig de les teves paraules,
i amb les "os", els teus ulls,
i amb les "tes", les espatlles.

Escriu-me aviat:
cada mot un gest,
cada frase una mirada.
Escriu-me aviat
i, en tant que puguis,
omple el buit de les paraules.
Cada síl·laba, un poc
de la persona aimada,
i amb les "os", els teus ulls,
i amb les "tes", les espatlles.

7 comentaris:

javi fortuna ,consuelo west ha dit...

Bona vesprada, anem a comentar-vos la cançó d'Escriu-me aviat.
El cantant parla en la cançó d'un xic que està separada de la persona que estima. Ell li diu que no tarde molt a escriure-li perquè com més temps passa se sent més sol i trist. Troba a faltar els seus ulls, el seu cor, les seues paraules, la seua sonoritza i la seua manera de ser que han deixat un espai en el seu cor.
Pensem que és una cançó molt profunda que transmet molt però per a nosaltres és molt cursi i avorrida, la lletra és molt curteta comparada amb altres cançons valencianes.

Ruth i Sandra ha dit...

Bona vesprada a tots, anem a comentar la versió del grup alcoià 'Verdcel' de la cançó de Lluís Llach ''Escriu-me aviat''.

La lletra de aquesta cançó parla d'un xic que esta separat de la seua parella, i vol que l' escriuré prompte, perquè es sent mal i trist sense ella. A més, en la lletra de la cançó anem vist unes frases molt curioses com:

“No deixis que l'angoixa em guanyi.
No facis de la soledat
la meva fidel companya.”

Aquest paràgraf ens transmetre tristesa i esperança a la vegada. Un bona mescla de sentiments els nostres...

Nosaltres opinem que aquesta lletra, es bonica i ets queda gravada a la ment, sobretot per el ritme.
Esta cançó es una versió de altra de fa més temps, al fer-la més ''moderna'', crida més l' atenció, encara que de mode antic a nosaltres també ens a agradat.

Una abraçada :)

axelle west ha dit...

Bona vesprada, jo soc Axelle, vaig a comentar sobre la cançó escriu-me aviat.
En primer lloc, aquesta cançó, l´escriptor de la cançó parla d´una dona que li agrada molt. Li demana que li escrivà i que no tarde molt perquè vol estar amb ella. Ell diu que li escrivà ja perquè troba a faltar la seua presencia. Les seues paraules i les seues ulls han deixat un vuit en la seua i l´unica manera de que el vuit es plene es que ella li escriva.

Joel Medina ha dit...

He escoltat la cançó “Escriu-me aviat” de Lluís Llach. Tracta d'un home que vol que algú li envie una carta perquè se sent sol, a més vol fer-se una imatge mental de la persona que li escriu amb les lletres que li recorden a les parts del seu cos."

La cançó no m'ha agradat perquè no m'agrada aquest estil musical, ni el tema sobre el qual parla.

No obstant això em pareix bé que es reivindique la música en valencià i suport el blog perquè seguisquen avant.

Rebeca West ha dit...

Bona vesprada, sóc Rebeca West i us vaig a parlar de la cançó Escriu-me aviat. Vaig a comentar les dos cançons que hi ha.

Les dos cançons tenen la mateixa lletra, la primera d'elles és més ràpida i animada i la segona és més lenta i trista. La lletra parla de la soletat, tristesa, desamor, la persona estimada...

La meua opinió d'aquestes cançons és que m'hauria agradat més una lletra més alegre. Em pareix una cançó romàntica al mateix de trista i depriment. M'ha agradat més la primera versió de la cançó que la segona ja que la segona era més lenta.

Madina i Cere ha dit...

Bon dia, som Madina i Cerezo, la lletra parla sobre la soledat amorosa i que l'autor no vol que la seua parella el deixe sol perquè l'enyoraria. Es molt trista, sobretot en la original. El ritme és més divertit en la Versió del grup alcoià Verdcel.

Aquesta cançó ens pareix molt romàntica, però no ens agrada que siga tan lenta la lletra i tan trista perquè cansa de vegades. Si hi ha que elegir alguna de les dues versions, elegim la primera ja que es més entretinguda i no tan depriment com l'altra.

esther roussel i sonia arenal ha dit...

Hola, som Sonia i Esther anem a comentar aquesta cançó. Parla de com li diu a la seua amada que expresse els seus sentiments escrivint-li potser una carta o una cançó. Diu que amb les paraules de lletres li mostren fins quant molt el vol. La cançó te un ritme mes o menys lent i tranquil amb sons pop-rock.

La nostra opinió és que la lletra és molt inspirant i val per a declarar-li l'amor a algú o dir els teus sentiments. És una cançó romántica però pensem que hauria de tindre un ritme més movut per que la cançó no siga tan aborrida i tan sosa.