dilluns, 4 d’abril del 2016

DANI MIQUEL - Primavera educativa

La Primavera Educativa convertirà l'antic llit del riu Túria de València en el referent de la innovació al sistema educatiu valencià.

L'IES Isabel de Villena hi participarà amb Karícies per a la igualtat el diumenge dia 15 maig de 10.00 a 12.00.



Què és la primavera educativa?


La #PrimaveraEducativa és una trobada on es reuniran i convergiran els diferents sectors de la societat per compartir les seues experiències educatives. En aquesta trobada els centres educatius, institucions i entitats podran traure a la llum les pràctiques innovadores que porten a terme. Mobilitzarem a tota la comunitat educativa d’Alacant, Castelló i València. Volem que la #PrimaveraEducativa siga la gran festa de l’educació per arribar a les persones des dels zero anys fins a... perquè mai deixem d’aprendre.

Quan i on serà?

Es realitzarà el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig al vell llit del riu Túria. Aprofitant el magnífic entorn que ens proporciona el pulmó verd de la capital valenciana i totes les seues possibilitats culturals, esportives, lúdiques...


Per què aquest projecte?


Naix per la necessitat de reflectir que l’educació és treball de totes i tots, i per això cal reunir tots els col·lectius en aquesta tasca. Cal ressaltar que l’educació és l’eix fonamental de progrés d’una societat i en aquest sentit es treballa des d’aquest innovador projecte. Aquestes trobades volen fer visible la realitat que es viu a les nostres aules, mostrant el gran treball que es du a terme a cada àmbit educatiu. Altra motivació del projecte és crear un espai on la il·lusió dels professionals educatius quede reflectida, buscant superar l’aïllament que viu en moltes ocasions aquest col·lectiu. D’altra banda, volem mostrar la importància de la tasca docent, perquè l’alumnat d’avui és el futur de l’endemà. Es vol crear un espai on professorat, estudiants, famílies, institucions... puguem aprendre uns d’altres, creant una xarxa d’aprenentatge continu i multidireccional.

2 comentaris:

Andrea Becker ha dit...

Hola,

Aquest vídeo tracta d'una campanya educativa per a millorar l'educació dels xiquets. Han fet un vídeo per anunciar la campanya i això està molt bé perquè s'anuncien a internet per engrandir la campanya, i així amb la finalitat d'enviar un missatge a les escoles.

Jo pense que aquest vídeo està molt bé perquè graciés a aquestos vídeos la gent ho veu i la campanya es fa gran i gran, això és bo per a la nostra societat educativa. I per a que els xiquets tinguen uns bons estudis i de majors se'n recorden bé.

Anònim ha dit...

Hola sóc Ivan

Aquest vídeo es tracta d'un professor que canta Primavera Educativa. Aquesta cançó diu que canviarà la societat perquè l'educació és el futur del demà. Van a fer una reunió en el riu Túria per a parlar dels projectes de l'educació per a que la resta també els facen.

La meua opinió es fer una escola on aprenen llegint i jugant el lloc de treballar es a dir el meu projecte d'educació.