dimarts, 3 de febrer del 2015

ZOO - Estiu

Toni Sánchez (Panxo) és una raper valencià que va ser cantant d'Orxata Sound System i dj a Riot Propaganda, i va formar part també del crup Sophy Zoo. En aqueste tema, Estiu, hi col·labora a la base rítmica Ainz Adams. 
"Estiu" va ser publicat al juny a youtube i es va fer viral. L'èxit ha portat Panxo a enregistrar Tempestes vénen del sud". Zoo critica la realitat però creu en un futur millor. El cantant explica que no li agraden les consignes fàcils però sí parlar de la vida de la gent amb senzillesa i lirisme. 
Al primer treball de Zoo hi col·laboren: Toni Mejías (Los Chikos del Maíz), Rodrigo (At Versaris) a "Imperfeccions"; Roy Mercurio (Dremen) a "Aquesta vora"; Pablo Sánchez (La Raíz) al baix, Arnau Giménez (La Gossa Sorda) a la guitarra, Pasqu Giner (Aspencat) als teclats i el trombonista Marcos Úbeda (Obrint Pas).

Fonts: Tresdeu.com i Enderrock

Ací temps el CD senser:  TEMPESTES VÉNEN DEL SUD by ZOO





1 comentari:

cerezo marston ha dit...

Aquesta canço m'agradat perque el ritme està bé, et trasllada a un lloc estiuenc i la lletra diu cuses molt verdaderes.ademas el videoclip també està bé solament que podria estar mes sincronitzat ,perque és nota molt que no canta mentre està fent com si cantara de veritat i aixo no queda bé.en conclusio la canço està bé, però el video podria estar mes currat,però en conjunt està bé.