dimarts, 6 de maig del 2014

MEV TV, web televisió de música en valencià

La MEV TV, una televisió digital de música en valencià ja és una realitat. Es tracta de d’una web-televisió on es poden veure vídeoclips i directes d’artistes i grups del País Valencià “que fan música en la nostra llengua”. MEV TV, emet ara en període de proves i es pot accedir des d'aquest enllaç.

Segons els seus creadors, la MEV TV naix amb la finalitat de “crear un nou espai de difusió de la música en valencià”, que s’uneix a les plataformes creades amb la mateixa finalitat a la xarxa.

A més, amb aquest projecte es vol donar a conèixer l’ampli ventall d’estils de l’escena musical valenciana que van, entre altres, des del rock, folk, electrònica, hip-hop, cançó d’autor fins al reggae, “mostra del bon moment de la música en la nostra llengua”.

El projecte ha comptat amb el suport i complicitat de la pràctica totalitat d’artistes i grups valencians i dels segells discogràfics. Des de ja, es poden veure a la Mev TV vídeos d’Al Tall, Obrint Pas, Pau Alabajos, Aspencat, Feliu Ventura, Arrap, Orxata, Carraixet, Urbàlia Rurana, Rafa Xambó, Bertomeu, Pellikana, Mugroman, Sant Gatxo, Miquel Gil i El Diluvi, entre molts altres.

La MEV TV, que disposa de pàgina en Facebook i està prresent també aTwitter (@musicaNvalencia), té previst en breu ampliar el nombre de vídeoclips, afegir nous grups i artistes i en un futur, la creació d’un domini propi i millorar les seues prestacions. 

Font: La Veu, Diari digital del País Valencià




I si vols una ràdio de música en valencià, ací tens RÀDIO REVOLTA