dilluns, 12 de maig del 2014

BARBARITATS a l'IES Isabel de Villena


Actuació del grup Barbaritats, de Xàtiva, a l'IES Isabel de Villena.

Dilluns 12 de maig de 2014.



Barbaritats canten Al vent, de Raimon



Agraïments a Toni Navarro per gravar i pujar els vídeos.

Qui s'anima a fer-ne la crònica?

Ací pots escolar Pluja en acústic, cantada en un preciós carrer de Xàtiva.
Ací, Sense tu no hi ha demà.
Ací Si tot tornés a començar convertit en un tango.
Rere les muntanyes

31 comentaris:

Luis DOlz 1ºH ha dit...

Sincerament,me esperava que este grup fora roín, ja que no són molt coneguts i porten poc de temps tocant. Vaig tindre l'oportunitat d'assistir a un dels seus concerts l'altre dia i em vaig quedar impressionat de la musica en acústic que tocaven, i la introducció del violoncel en el grup a mon em va paréixer millor idea que qualsevol instrument elèctric ja que el violoncel li dóna molta profunditat al so i fa que en conjunt siga una experiència auditiva inpresionant. La veu de la cantant era un tant especial ja que el seu timbre de veu era molt agut i suau, i mesclat amb la veu de l'altre cantant era com un "coro" perfectament coordinat.En la meua opinió van tindre algunes fallades però van ser fallades menors com per exemple la guitarra espanyola en una cançó que tocava però a penes s'escoltava, i la guitarra acústica elèctrica, en tot el concert s'oia poc a pesar d'estar amplificada. La meua conclusió és que aquest grup té molt futur igual que les seues cançons, i a mi m'ha agradat molt i estaria encantat de que tornaren a l'institut.

Unknown ha dit...

El concert d'ahir per la vesprada em va agradar moltíssim perquè era una cosa diferent a la que estem acostumats i perquè un concert d'un grup com Barbaritats tan proper era una passada.

Però, desgraciadament, aquests grups tan fabulosos no és coneixen com deu ser. Y això no pot ser, perquè al concert d'ahir ens varen demostrar que la música en valencià és molt bono, atractiva i entretinguda.

A mi personalment els concerts en acústic no m'agraden molt per l'idea de que és canvia la veu, el ritme i és molt diferent als vídeos. Però ahir això no va importar, perquè l'acústic d'aquest grup va ser impressionant.

Però desgraciadament aquesta música tan especial no té l'importància i el prestigi que té que tindré, si ja és difícil per al grups grans de música en valencià guanyar importància, per als grups minoritaris és molt més difícil. Però espere que amb els anys i el suport de les persones aquesta música i aquest grups i tots els altres tinguen molta importància i "cantar en valencià" ja no siga un cosa rara.

Y com parèntesi de correcció pronunciativa, he de dir que ahir mentre presentava aquest concert vaig dir que "aquest grup no és molt conegut", però en el sentit de que de tots els grups en valencià aquest era uno dels més minoritaris i una mica desconegut. Però aquest error meu va servir com a anècdota per a Barbaritats, això si després del concert d'ahir aquest grup és més conegut i em declare fan incondicional de Barbaritats. Ale, altre grup en valencià per a la llista de grups preferits.

Beatriz Poveda ha dit...


M'esperava que fóra una vesprada avorrida i que el grup no fóra bo i no va ser així. Barbaritats es un grup de musica en valencià, que ahir va vindre a fer un concert al nostre institut.
A pesar de que jo no sòl escoltar musica en valencià, el concert em va agradat molt perquè es grup que sap fer-se amb el pùblic i et fa estar agust mentre escoltes musica, tambè em va agradar perquè toquen diferents tipus de musica i te una gran varietat, inclus canços inventades per el pare de un dels components del grup.
I la cançó que mes em va agradar va ser 'sense el teu no hi ha demà'.

Albert Marí i Adrian Garcia ha dit...

El grup barbaritats es un grup molt desconegut i molt infravalorat. Pel que vam vore ahir es un grup de joves enamorats de la música i capaços d'interpretar diferents estils perque segons ells els encanta la varietat i aixó enriqueix l'espectador. Ells tracten de transmetre amb les seues cançons tot allo que pot ocorrer a la vida quotidiana de qualsevol i et així et pots sentir identificat. Per exemple la rumba que tocaren ens sorprengué a tots, perque venien tocant cançons més pausades i amb aquesta cançó animà molt més al públic. No vam poder vore'ls cantar rock, pero com hem pogut comprovar en videos hi cantes igualo mes be com les cançons que si que hi varen cantar a l'institut. Pel que varem vore quan varen contestar les preguntes ens adonarem de que era un grup molt proper amb el públic fent molt més amena i especial la actuacióen general. Per acabar, voldriem donar molts anims al grup perque cantes molt be i perque si segueixen tindran un molt bo futur en el mon de la música.

Alejandro L. Gutierrez ha dit...

Crec que el grup Barbaritats té molta personalitat i sap on té els seus origens perquè té, ja que el món de la música és molt complicat, i més per a gent que no té grans recursos per a difondre la seua música entre la gent.
M'ha agradat la cançó que hi ha al blog “si tot tornés a començar” pel so del contrabaix i per la veu de la cantant, era una cançó amb sentiment i amb molt ritme. També em va agradar la cançó “plutja”. El que més valore del grup és el contrabaix perquè em relaxa el seu so, i en altres condicions la música del grup tindria més èxit per la alegria que transmeten les seues cançons.

Bohdan ha dit...

A mi m'agradat molt la primera canço de Barbaritats que ha pugat Toni perque la combinacio del contrabaix al principi amb la veu de la dona y la guitarra es una de les millors parts de la canço, perque el so que produeix el contrabaix es armonious i placit. El timbre de la dona ma paregut molt suau i delicat i es una de les coses perque m'agradat la canço pero a vegades no entenia la lletra . En general pera mi aquesta canço a sigut la mitjor de totes les que han cantat per tot el que e dit pero no dic que les altres no haguin sigut bones , per example la rumba jo crec que a tot el public li a agradat aunque algunes persones no l'agrada gens la musica en valencia.

Miguel Rangel ha dit...

Ahir a les 4 de la vesprada, alumnes de l'isabel de villena com jo, vam tindre l'oportunitat de veure en acció al grup Barbaritats, en la sala d'actes. En primer lloc, els vam fer una introducció per a que més o menys la gent que estava en la sala sabera com es va formar este grup, la qual cosa els va inspirar a fer un grup...etc. Este grup va tocar alguna de les seues cançons i versions que ells tenien de cançons que els han inspirat, i després van respondre una tanda de preguntes que el públic els va fer sobre coses que tenien curiositat i totes molt interessants. Jo sincerament no escolte molta música en valencià, però de la música en valencià que he escoltat, este és ja un dels meus grups favorits, perquè m'ha encantat la veu de la xica i totes les seues cançons, sobretot 'Rumba'. Per a ser un grup que acaba de començar i no té molta fama, pense que ho fan genial, i que deurien de continuar tocant i escrivint cançons. Pense que amb esforç i els mitjans necessaris per a donar-se a conéixer, este grup podria triomfar.

Alejandro Lozano i Javier Soria ha dit...

Ahir per la vesprada va vindre el grup de Barbaritats al nostre institut per a fernos un petit concert al saló d'actes. Ens van tocar six cançons seues i tres d'altres autors, totes eren molt ritmiques i ens varen agradar molt als dos. Per desgracia no van poder tocar un electric pero s'han compromet a tocarnos un en la festa de fi de curs.
En la ronda de preguntes, el grup de primer de bachillerat de ciencies va fer unes preguntes molt interesants i creguem que nosaltres tindriem que haver preparat unes preguntes o encara que fora poder charrar amb ells una estona.

Paula Campoamor ha dit...

Bon dia a tothom! Avui vaig a comentar l'entrada sobre el concert de Barbaritats, que varen estar actuant per a nosaltres el dilluns passat.

Aquest grup m'ha agradat prou, la veritat és que quan va dir Maria que anaven a vindre vaig pensar que seria un grup roí, no molt bo, ja que no l'havia sentit mai i al nostre bloc no havia vist cap cançó d'ells, però, sincerament vaig eixir del concert amb una bona sensació.

A més de fer una bona música i de cantar bé, vàrem tindre l'oportunitat de parlar amb ells i de preguntar-los algunes qüestions que havien preparat. Varen ser molt agradables i ens varen contestar a tot, de fet hi havia vegades que volien contestar tots al mateix temps. És varen sorprendre de totes les preguntes que teníem. Varen ser molt pròxims amb nosaltres, no es cregueren superiors i açò va formar un ambient molt bo. De fet, vàrem estar tota la vesprada amb la broma “com no som molt coneguts....”.

Pel que fa a la música, quan varen començar a cantar em va recordar a un grup castellà, “El sueño de Morfeo”, aleshores pense que en un futur, quan siguen més coneguts podran arribar lluny. Les cançons em varen agradar molt ja que normalment, les cançons que pugem al nostre bloc solen ser reivindicatives i ells tenien uns temes diferents, que s'allunyaven del que coneixíem.

Per altra banda, em va agradar molt escoltar la cançó “Al Vent”, em va semblar fantàstic l'homenatge que li han fet. També em va agradar molt que cantaren poesia del pare d'Àngels, supose que per a ella és molt especial cantar aquestes cançons i aquesta sensació és transmesa al públic.

Per concloure, pense que aquest grup pot arribar lluny i estic molt contenta d'haver pogut escoltar-los i fer-los preguntes. GRÀCIES Barbaritats per vindre i fer-nos passar una bona estona.

Melissa Nelken ha dit...

L'altre dia vam poder escoltar un grup de música en valencià, Barbaritats. Va ser la primera vegada que vaig escoltar un d'aquestos grups en directe i a més vam poder escoltar la seua història i vam tindre el privilegi de parlar amb ells fent-los preguntes que van estar encantats de respondre'ns. Com a persones em pareixen prou simpàtics, i referent a la música, són uns lluitadors, ja que encara que “no són molt coneguts” no es rendixen i segueixen amb la seua música.

Totes les cançons em van agradar, eren molt bones, però la que considere la millor és “sense tu no hi ha demà”, perquè té una bona lletra i un ritme que enganxa tothom! I va ser molt divertida, tocàvem palmes i tot. D'altra banda, em pareix un acte molt bonic que interpreten cançons de “grans” de la MV com “Al vent”, de Raimon.

Si sóc sincera, he de dir que m'esperava una música un tant avorrida i pensava que no m'anava a agradar, però va ser tot el contrari, va ser una música d'estils diferents però amb la que et podies divertir, amb ritme. El grup és molt peculiar: està format per moltes persones (a l'institut no van vindre tots) i amb la veu, una caixa, un violoncel i una guitarra, no faltava res més per què fora tot un concert.

El fet de que hi haja un violoncel al grup m'agrada molt, ja que quasi cap grup de música el té (dels que jo conec, cap) i dona un toc especial a la música, i així queda millor.

No sé per què encara no tenen quasi fama, ja que són un gran grup i em van agradar totes les cançons del concert, i com a mi, crec que a molta gent més. Estaria bé que tornaren a l'institut.

Sergio Campoamor ha dit...

El concert de Barbaritats em va agradar moltíssim, em pareix un gran grup amb moltes opcions de triomfar a la música si continuen treballant així, encara a la precària situació de la música en valencià que hem comentat moltes vegades pense que si t'esforces i ets bo, pots aconseguir-ho.
Del grup per a mi cal destacar a la vocalista del grup, Àngels, que ho fa molt bé i també dir-ne que la cançó que mes em va agradar sigui la cançó que varen tocar dues vegades a petició del public, “Sense tu no hi ha demà”. El grup en general ho va fer molt bé, va vindre a l'institut i va triomfar, jo sense dubte els convidaria a tocar a una festa.
Per a concloure els desitge que tinguen molts concerts i els vaja molt bé en la seua carrera musical, que ho mereixen.

Estefanía STONE ha dit...

El concert de Barbaritats em va sorprendre molt. No pensava que anara a ser tan entretingut i interessant. La veritat és que després d'escoltar aquest grup no entenc com no tenen cents de seguidors i fans, perquè la veu que té la cantant és molt bonica, és una veu que et fa relaxar-te, és molt suau i agradable, i té una força increïble per a poder fer eixos tons tan complicats que hi fa a les balades.

La veu del xic també em va agradar molt, però es clar que la veu del xic és més normal, la de la xica és més inusual. Tots en conjunt m'agraden molt, són un grup prou interessant i bo. Es nota que hi han assajat molt i que de veritat desitgen tindre un lloc al món de la música. I jo pense que el poden aconseguir.

A part del tema musical el que més em va agradar d'aquest grup és el bon ambient i el bon rotllo que van tindre entre ells i amb nosaltres, són molt simpàtics i divertits. Tenen una gran paciència per a escoltar-ho tot i respondre a tot el que els vàrem preguntar. Se'ls veia molt a gust i contents, sembla que els feia més il·lusió a ells que a nosaltres.

Va ser una vesprada molt divertida i entretinguda. Em va agradar molt el grup i des d'ací els desitge la millor de les sorts.

victor goldman ha dit...

Aquest grup la veritat es que em va sorprendre, ja que jo pensava que si no era molt conegut i venien a tocar a un institut, per la cara, to tenien que ser molt bons. Me he tingut que tragar les meues paraules, perquè em va sorprendre gratament i pense que podrien arribar prou alt dins de la musica en valencià.

Em varen agradar quasi totes les seues cançons, però la que mes em va agradar va ser la primera que varen cantar, per el seu ritme i també per la lletra. En la meua opinió pense que la xica el va fer molt be, i te una gran veu, el xic també el feia molt be, però la xica em va agradar molt mes.

Espere que en uns anys arriben a ser un gran grup dins de la musica en valencià ja que el fan molt be i se nota que han treballat molt per a fer la seua musica, i pel tant so mereixen. També es notava que eren mes que un grup, eren com una xicoteta família.

Vicente Becker ha dit...

Bon dia! Dilluns passat va vindre a l'institut un grup de música en valencià que es crida Barbaritats i va fer un petit concert per a nosaltres, i hui, vaig a comentar l'entrada sobre aquest concert.


El grup Barbaritats és un grup que uns amics de Xàtiva van formar fa ja uns anys. Ells no són molt coneguts, de fet, no tenen moltes cançons i molt menys un disc però quan els vaig escoltar em van agradar molt. Tots tocaven els instruments molt bé, i les dues veus que cantaven o feien sense cap errada. Van cantar diverses cançons fetes per ells i em van encantar, tenien un aspecte diferent de les cançons valencianes que ja havia escoltat, aquestes eren cançons normals i no tan sols centrades a la reivindicació.


Després de gaudir d'aquest petit concert van tindre l'oportunitat de parlar en ells i de preguntar-li una sèrie de preguntes que teníem preparades. Ells van contestar a totes amb molta simpatia i això em va agradar molt. Ens van contar moltíssimes coses del seu grup: com es va decidir el nom, anècdotes d'altres concerts, etc.


Jo pense que és un grup tan bo com per exemple 'Obrint Pas', que potser siga un dels més coneguts, i encara que hui en dia 'Barbaritats' tan sols està començant, si continuen així en un futur seran més coneguts i podran viure de la música, fer un disc, anar a esdeveniments públics importants, etc.


Des d'ací vuic donar-li les gràcies a tots els membres del grup per estar amb nosaltres i per fer-nos passar una vesprada meravellosa. Els desitge el millor per al futur i espere que en uns anys puga veure'ls per festivals com el Vinya Rock, etc.

Inma Mozzoni ha dit...

Bon dia, en primer lloc volia dir que em va agradar molt el concert de Barbaritats. Mai haguera imaginat que un grup que no és conegut com aquest, m'agradara tant. Les seues cançons eren molt variades i això és el que feia que esperarem la següent cançó amb més ganes, perquè no sabíem que anaven a fer. Em va semblar un grup molt interessant i ara que coneix més la música en valencià crec que haurien de donar més ajudes per a que els joves que es dediquen a tocar-la tinguen el seu lloc en el mercat.

Estem molt equivocats quan pensem que la música en valencià és un estil de música i per això n'hi ha gent que diu que no li agrada. Quan diem “música en anglés” pensem en molts tipus de cançons: rap, pop, rock, etc. Per què no pensem també que la música en valencià no és cap classificació? Podem trobar cançons en la nostra llengua de molts estils, dels mateixos que en castellà, anglés o francés.

Crec que ara que la música en valencià està millor considerada que mai, hem de ficar de la nostra part per a que tot el món conega la nostra música i la nostra llengua, ja que com el grup Barbaritats n'hi han molts joves valencians que mereixen una oportunitat perquè molta gent mai ha escoltat una cançó en valencià.

Per a finalitzar aquest comentari, crec que la música de Barbaritats és molt bona i us recomane que els escolteu! M'agradaria molt que els tornaren a convidar al nostre institut.

Sara Tristán ha dit...

Aquesta entrada em sembla molt interessant, ja que quan el dilluns vaig assistir al concert que es feia al saló d'actes em va agradar molt el tipus de música que varen cantar. A més que em pareix entretingut i, al mateix temps una bona forma de sentir nous grups en valencià.

Per altra banda, encara que aquest és un grup que està començant a crear música en valencià (MV), i per tant no són molt coneguts, ja han participat en diversos concerts benèfics per la MV i han sigut teloners d'altres grups més coneguts que fan més o menys el mateix tipus de música que ells. En la meua opinió el que més em va agradar mentre actuaven va ser la veu de la xica, ja que tenia un to molt agradable i donava a tot el grup un aire inusual i únic.

A més a més, el que més em va agradar del concert va ser la sessió de preguntes que tingué lloc després que ells acabaren de cantar els seus temes i versions de cançons dels grans artistes de la MV. Ací nosaltres preguntàrem els nostres dubtes sobre el grup, els seus concerts, el que pensen sobre la música en valencià,... També ens varen parlar sobre anècdotes de situacions que els varen marcar com a grup o que simplement eren gracioses, ja ells volien fer la ronda de preguntes entretinguda per a tots els espectadors.

En conclusió, aquest grup m'ha agradat molt i voldria tornar a anar a vore un altre concert d'ells. A més, espere que Barbaritats continue endavant, que els components del grup prosperen i que es facen un lloc en el món de la música en valencià.

chen campoamor ha dit...

Jo crec que ha sigut un honor tindre el grup de Barbaritats al nostre institut IES Isabel de Villena.

A mi m'ha agradat molt aqueix grup perquè els musics i cantants eren molt simpàtiques i a mes a mes tocaven i cantaven molt be però aixo no es lo únic que m'ha agradat també m'ha agradat tots els cançons com per exemple: el primer de tots que han tocat i els dos últims que han repetit al final de tot.

En general m'ha agradat tot el grup però el que mes m'ha agradat era la xica que ens crida Àngels i me ha cridat molt la atenció perquè es la única xica de la banda i la única del grup que sàpiga cantar i tocar un instrument com la guitarra. Jo no se si algun altre membre del grup sàpiga cantar i tocar un instrument però almenys ella lo ha demostrat en el escenari.

En fi m'ha paregut molt interessant el origen i com s'ha format el grup i les opinions que tenia la xica sobre la feminitat en la música en valencià.

Per ultim jo done les gràcies al grup de Barbaritats per poder estar amb nosaltres i passar una bona vesprada, i seguiu escrivent bones cançons i fent cada vegada mes famosos i que la música en valencià se òmpliga.

naeomi ha dit...

Al principi me esperava que el grup fora avorrit però desprès m'agradat moltissim i vaig a quedar impressonada amb la musica acustica del grup i com cantaven. En la meua opinió és un grup molt bó i que tenen molt amor per la musica a més a més tenen molt talent. És una pena que aquest grup tan fabulosos no és coneix com deu ser perque a tots els ha agradat la musica que toquen, la veu de les vocalistes , els intruments i en resum tot el grup !

Christian ha dit...


Primer de tot agraïr al grup Barbaritats per vindre i ofreir-nos l'oportunitat d'escoltar-los sense pagar . Tots els alumnes que vam anar a vore'ls eixirem contents. Van tocar i cantar molt bé i encara que el tipus de música que tocaven no m'agradava, alguna de les seues cançons em va a agradar, la de “Pluja”. Espere que aquest grup comence a crèixer i es faja més conegut ja que s'ho mereixen.

Pense que és bona idea el que va dir el grup, que per a final de curs el centre els cride i vinguen a tocar unes quantes cançons en elèctric. Ens ho passaríem bé.

Barbaritats està d'acord amb nosaltres en que falten més dones a la música valenciana. La chica integrant al grup ens va contar que ella i el grup van anar a tocar a un festival on tocaven diversos grups i ella era l'única dona. Això és penos...

Laura Becker ha dit...

Bon dia,

Al principi quan em varen dir que hi havia un concert en valencià no pensava que anava a ser tant divertit, ja que no escolte molta musica en valencià, però després quan va començar el concert em vaig donar conter que no era tan avorrit com jo pensava.

La cançó que més em va agradar va ser la de “Sense tu no hi ha demà”, perquè te molt de ritme i també és molt pegadissa.
Pense que varen tocar molt bé, i que té molt de merit que les cançons se les inventen ells.

M'agradaria que feren un altra visita, i tocaren cançons noves.

Un comiat.

Lluna Butler ha dit...

Bon dia.

A mi la música en valencià no m'agrada però aquest grup m'agradat molt, no pensava que m'agradaria.
Quan em varen dir el que anavem a vore no em va fer molta il·lusió però desprès allí vaig canviar d'opinió.

Les seues cançons, les seues lletres i el ritme d'aquestes em va agradar molt, eren molt bones. Açò va fer que canviara de pensar sobre la música en valencià. Espere tornar a vore o escoltar un concert d'ells, o anar a alguno.
Pareix diferent aquesta música pel fet de que és en valencià, pero jo crec que és el mateix, com si escoltassis música en anglés, no dic que a tots el tinga que agradar, però la tindrien que respetar com a tota música.

Un comiat.

julud thompson ha dit...

Hola, bon día
volia comentar les cançons d'aquest grup ja que l'altre día varem tindre la sort d'escoltar-les en directe i de veritat que no te res a vore amb les cançons que hi apareixen a Youtube.

M'agrada molt l'estil de música que defensen a pesar de que no són molt famosos. Jo pensava que no eren molt bons o algo per l'estil però esque al escoltar-los me he donat compte de que són genials i que es mereixen de veritat ser més reconeguts i ens varen contar que hi han molts grups com ells el que passa es que no tenen els medis neccesaris per a aconseguir-lo.
Pense que és necessari donar-lis més oportunitats a grups com aquestos ja que s'ho mereixen i no és just que tot esforç que estan fent no tinga una bona recompensa.

Després del concert varem fer un xicotet debat sobre el grup, nosoltres lis feiem preguntes sobre el seu dia a dia, també sobre com era compaginar el grup amb els estudis i el treball i quin tipus de mùsica lis agrada, en que s'inspiraven per a compondre les cançons.

També varem parlar sobre la relació que fa la gent a la música en valencià,és a dir, tota la gent pensa que la música en valencià és música de reinivindicació i Barbaritats defensa que no és així que hi ha de tot tipus de música en valencià( ska, tradicional, d'amor o qualsevol tema que els autors volen expressar però no sempre és música revindicativa).

En conclusiò aquest grup m'ha encantat i espere de tot cor que segueixen cap a davant i que segueixen fent eixa música tan especial.
Un comiat. Julud

Jordi Kent ha dit...

Hola a tots i a totes.

La entrada que vaig a comentar tracta sobre el concert que va donar barbaritats al meu institut “IES Isabel de Villena”. Barbaritats es un grup que canta en valencià i els components del grup son de Xàtiva.

Jo vaig anar al concert i va ser el meu primer concert de musica en valencià. Va estar entretingut ja que varen cantar cançons creades pel grup i l’última que varen cantar va ser la de Raimon la de la cara al vent.

També quan varen acabar de cantar varen respondre a unes preguntes formulades per els alumnes de bachillerat del centre.

En definitiva que el concert va estar bastant be i tots i totes incluits els musics se’l vam passar molt be. I per a ser el primer concert de valencià al que vaig no va estar mal, va ser entretingut.

Adéu.

Reda Kent ha dit...

Amb aquesta actuació, el grup “Barbaritats” fa una versió moderna del clàssic de Raimón “Al Vent”. M’agrada esta cançó per que igual que la original, es canta en un temps en que hi ha problemes al carrer i a la societat.
En aquella època dels anys 50 esta cançó la cantaven molts joves. Avui en dia a la joventut ja no li agraden aquests tipus de música, sinó que li agraden més la música en altres idiomes i de tipus pop,rock,rap...
També m’he fixat que usa molt la paraula “tots”, per que així dona la impressió de que no parla per a una sola persona sino que parla per a tots davant els problemes que s’enfronta la gent, i no com ara que cadascú té el seu propi problema i no té a ningú que el puga ajudar.
Crec que ara ens tindríem que recolzar i intentar solucionar els problemes de cadascú però tots units perquè la unió fa la força, per eixemple en les grans manifestacions al carrer demanant que no n’hi hagen tants retalls als serveis públic, protestant tots junts per a evitar els desallotjament de la gent pobre.

Dani Kent ha dit...

Hola,

La entrada que vaig a comentar tracta sobre el concert que va donar barbaritats al meu institut “IES Isabel de Villena” ell dilluns per la vesprada . Va ser un concert de barbaritats que és un grup que canta en valencià i que tots els components d’aquest grup són de Xàtiva..

Primer uns alumnes de batxillerat van fer una xicoteta xarla en la que varen dir com és va formar el grup i coses del grup i en un momento va dir ú que era un grup no molt conegut i va ser l’anécdota del concert. Aquest va ser el meu primer concert en el que cantava un grup en valencià i a mi em va agradar el concert. El concert va estar entretingut i varen cantar cançons seues i també varen cantar cançons que eren d’altres grups i cantants en valencià. La meua cançó favorita va ser la de pluja.

Varen cantar molts tipus d’estils de música. Quan varen acabar de cantar varen contestar unes preguntes que les varen fer els alumnes de batxillerat. En definitiva, a mi aquest concert em va agradar molt perquè va estar entretingut i divertit i em va agradar més del que m’esperava, també em va agradar molt el grup i la seua música.

Un comiat.

Mireia Bebel ha dit...

Hola,
el passat dilluns va vindre el grup "Barbaritats" a l'Isabel de Villena i va ser la primera vegada que vaig escoltar música en valencià en directe, i la veritat és que va ser una bona experiència. Aquest grup va tocar diverses cançons però per a mi les cançons que més me van agradar van ser "Sense el teu no hi ha demà" i "Si tot tornés a començar" perquè van ser les que més ritme van tindre.

Aquest grup, a part de tocar algunes de les seues cançons també van respondre unes de les preguntes que van preparar els alumnes de batxillerat i les seues respostes van ser prou clares i sensates. Per exemple, una de les preguntes va ser sobre la dificultat de compondre en valencià; ells van respondre que escriure en valencià no els resulta complicat ja que és la seua llengua i s'expressen així en la seua vida quotidiana. També ens conaron que solen actuar en actes solidaris junt amb altres grups o cantants de música valencià.

En la meua opinió, la música en valencià no és que siga la meua música favorita perquè normalmete no l'escolte ja que pensava que solien parlar sobre temes reivindicatius i tractar eixe tipus de temes, però després d'escoltar aquest concert i a aquest grup que tenen cancioes de diversos estils de música m'ha causat curiositat per escoltar algunes de les seues cançons. I finalment m'agradaria agrair al grup "Barbaritats" l'haver vingut a l'institut i disfruar una vesprada d'un concert seu en acústic.

Eric Marston ha dit...

Bon dia,

M’agradaria comentar l’entrada sobre el grup Barbaritats, que va fer un concert privat al nostre institut el passat dilluns.

Aquesta va ser la primera, i espere que no siga l’ultima vegada en la qual he assistit a un concert de música en valencià, ja que sovint no escolte aquest tipus de música, però Barbaritats m’ha d’eixat un bon sabor de boca i espere tornar a veure'ls.
En general m’ha agradat tant la instrumentació com la veu del grup i m’ha sorprés bastant la presència del violoncel, ja que és un instrument que sempre havia associat a la música clàssica i ells ho han sabut integrar perfectament en una rumba o una balada per exemple.

A continuació m’agradaria felicitar al grup Barbaritats per donar-nos l’oportunitat d’escoltar la seua música i enviar-les un missatge d’ànim per a que continuen fent música, ja que el seu treball també ajuda a la divulgació de la llengua valenciana i a que no es perda la tradició de parlar en valencià amb el pas del temps.

Paula Campoamor ha dit...


Bon dia,

M'agradaria comentar el primer concert en valencià que vaig poder disfrutar en directe al meu institut, em pensava que anava a ser aborrit i que no m'ha aportaria res nou en la meua vida penssant que era musica en valencià i ja està, pero va ser escoltar la primera cançò i animar-me en el ritme que duien, pareix mentira però quant l'escoltes en persona pareix molt pero molt diferent en referència a internet, alomillor és per que veus la sensiació que dóna de que ells disfruten cantant o de que quant canten i toquen se ho passen bé i això és una ferramenta fundamental, el fer-ho per què els agrada.

Volia donar-lis les gracies per poder vindre i de que continuen en davant ja que la mùsica en valencià en el mon d'aquesta no esta molt valorada, pero en grups com aquests de segur que poquet a poquet anirà a millor, una altra cosa que volia comentar és el fet de ser popular o de ser famós pense que si t'agrada, disfrutes cantant i de fer disfrutar alli on vas, aniras creixent. Molts anims i no pareu mai de fer el que vos agrada.

Un comiat.

Mireia Kent ha dit...

Bon dia, acabe de vore aquesta entrada i m'han donat ganes de que tornen. Què bona vesprada passàrem tots junts i què bons són. Un concert exclusivament per als alumnes de l'institut molt animat i amb moltes ganes de saber-ne més sobre aquest grup, que encara que hui en dia no siguen molt coneguts, espere que tinguen molt d'èxit perquè s'ho mereixen.

Des d'ací lis dic que quan trauen el seu disc, jo sé d'una persona que se'l va a comprar perquè ens va encantar aquests músics. Una abraçada i tots els meus bons desitjos.

Anònim ha dit...

Este grup té molt talent i crec que si la gent no estiguera tan tancada en el que és el tema de la moda, seguir el que ens diuen i no fer el que realment volem per por a què nos dirán,y donàrem l'oportunitat a grups com este d'escoltar-los ignorant això de l'al voltant, triomfaria mes este tipus de musica.
Així i tot m'alegre per ells perquè fan el que realment els agrada, haurien de continuar cantant i lluitant per aconseguir l'atenció de la gent donant-se a conéixer i al final obtindran la recompensa, i jo crec que quan comencen a escoltar este grup es donaran compte que no tot és la musica en engonals que hi ha mes grups que tenen molt a dir i molt que donar, mes que alguns grups que només canten el que la gent vol escoltar, reprimint el que verdaderament senten.

En conclusió que jo crec que al final acabaren en una bona posició perquè se'l mereixen.

Pau Mill ha dit...

Hola bona nit,

Hui vaig a comentar la Tard que varem passar amb barbaritats un grup de música en valència de Xàtiva que damunt un de els components es un professor de practiques que va estar al institut en guany. El grup tocava bé però no es el meu estil de música ja que jo soc de rap i de rock dur però reconèixer que tocaven bé els xics sobretot Alex.

Les lletres se notaven que cuasi totes estaven fetes per ells.

Adéu un comiat Pau
86 paraules