dilluns, 12 de gener del 2015

ATZEMBLA - L'última nit


Atzembla és una nova banda de músics que s'estrena amb el disc «El teu viatge», i combina estils com l'ska, el punk i el rock. El que destaca és que en algunes cançons estan presents instruments com la dolçaina, que és típica de València. Les cançons són crítiques amb la societat, defensen allò que creuen, com la cultura, i també intenten expressar els seus sentiments.



LLETRA:


Els nostres camins ens separen,
el temps de marxar ja ha arribat,
tan sols vull donar-te les gràcies
i dir-te que ens veurem aviat.

I totes eixes aventures,
tot allò que vam viure tornarà
i junts tornarem a somriure,
com si el temps mai no haguera passat.

Recorde tantes alegries,
converses que ens van atrapar,
somnis llunyans i utopies
o simples somriures a un bar.

Històries que amb el temps es fan fortes,
regals que no es poden comprar,
i que a la memòria ressonen,
tan forts que ningú els pot esborrar.

Però ara és massa prompte per a desitjar-nos sort.
Amic, que aquesta nit encara és nostra,
i aprofitem el temps, que ens queda un últim record
que crear, per gravar-se'l al cor
Uououoooh!

Els anys guardaran les promeses,
només ells saben si es compliran,
o si vindran noves sorpreses,
que ens apropen als somnis llunyans.

I si els nostres camins ja no es creuen,
el record mantindrà l'amistat,
i si mai ja no ens tornem a veure,
aquesta cançó ens farà recordar.

Però ara és massa prompte per a desitjar-nos sort.
Amic, que aquesta nit encara és nostra,
i aprofitem el temps, que ens queda un últim record
que crear, per gravar-se'l al cor
Uououoooh!



publicat per  Monse Dolz

3 comentaris:

alba becker ha dit...

magradat pero el video es un poc cutre aunque tambe hi ha que dir que esta molt be la letra aunque siga en valencia y els xics canten molt be magradat y la lletra molt pegadixa y molt xula a pesar de que ami no mhagrada molt les canÇons en valencia esta mlt bonica espere que pujen moltes mas aixi perque tant como la lletra amb la melodia y tot a ixo pega molt pero al principi el video es un poc cutre perque apareix en un lloc molt trist y tot aixo bueno soc alba becker i espere que os alla agradat el meu comentari moltt un saludeee y aadeuu

Adrian Wolf ha dit...

Bon dia a tots i a totes , felicitacions a qui ha fet aquesta entrada amb aquesta cançò que per a mi es una de les millors que he sentit en valencià.

En primer lloc, vull dir que aquesta cançò rock del grup Atzembla, “L'última nit”, és molt bonica ja que tracta de l'amistat, es a dir dels sentiments, doncs aquesta cançò té una lletra molt especial per a dedicar-li-la a un amic o amiga.

Com que és un grup nou el video està un poc mal fet però pense que amb l'experiència els millorarán ja que aquest grup té futur si segueixen component cançòns com aquesta. Qui sap, a lo millor vem a aquest grup valencià en els millors concerts de música.

Maria Wollsontecraft ha dit...

És la primera vegada que he escoltat aquest grup i he de dir que m'hi ha agradat molt perquè té un ritme i la lletra m'influeix tant que no puc dir que no sent coses quan l'escolte. La lletra em diu que cal aprofitar el temps perquè quan passe haurà passat i no pots fer res per a impedir-lo.

Recomane aquesta cançó a les persones que no tenen un dia bo i que volen escoltar alguna cosa perquè ells veuen que pot per tot i que si vols alguna cosa pots aconseguir-ho amb esforç i constància. És un ritme que et fa ballar i botar de la teua cadira. Aquesta cançó ja és una més al meu mòbil.