dimarts, 15 d’octubre del 2013

FESTIVAL TROVAM A CASTELLÓ


L’actuació de 15 grups, entre els quals es troben formacions de consolidada trajectòria, com Obrint Pas,Toti SolerFeliu Ventura i Òscar Briz, que actuaran al costat de formacions més joves, com araOrxataVertigenAspencatPau Miquel SolerRapsodesEls CatarresTxarangoEls Nens Eutròfics o els castellonencs Malnom, es combinaran amb una jornada professional (divendres 18, de 9.30h a 15h) que pretén analitzar i debatre sobre el present i el futur de la indústria i del periodisme musical, així com reforçar els lligams professionals del sector. Aquesta primera convocatòria comptarà també amb un concert gratuït per a públic familiar que tindrà lloc a la Plaça Santa Clara el dissabte 19 pel matí, a càrrec de La Petita Orquestra Peiotaire i Marcel El Marcià.

El Trovam!2013 vol servir de plataforma per a la difusió de la música valenciana, i aposta per un format sostenible de fira-festival que permeta apostar per la música com a dinamitzador social i cultural i contribuïr a la normalització de la música expressada en valencià. Es tracta d’uns objectius que formen part de la fulla de ruta de l’associació VAM! que promou el certamen. Aquest col·lectiu està format per quatre reconegudes empreses de management valencianes: Metrònom (Castelló), Pro21 i La Casa Calba (València), i Suport Produccions (Alacant).

Dijous 17 d’octubre
20.00h – OBRINT PAS en acústic, Auditori de Castelló (10€)

Divendres 18 d’octubre
9.30h-14h-TROBADES DE LA INDÚSTRIA MUSICAL VALENCIANA Llotja del Cànem (gratuït)
19.30h – TOTI SOLER & GEMMA HUMET + PAU MIQUEL SOLER – Teatre Raval (6€)
22.00h – ASPENCAT + VERTIGEN + ELS CATARRES + RAPSODES – La Pérgola (8€)

Dissabte 19 d’octubre
12.00h – SONA BPROGRAMACIÓ
AIXET -espectacles en família-: LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE + MARCEL EL MARCIÀ – Plaça Santa Clara (Gratuït)
19.30h FELIU VENTURA + ÒSCAR BRIZ – Teatre Raval (6€)
22.00h TXARANGO + ORXATA + ELS NENS EUTRÒFICS + MALNOM – La Pèrgola (8€)

Entrades a la venda: www.ticketea.com, www.agendapv.com, taquilles de l’Auditori, del Teatre Raval, i Llibreria Babel de Castelló
Abonament La Pèrgola (12 euros)