dissabte, 30 de novembre del 2019

THE FELIUETTES - Disney em va dir

La companyia The Feliuettes fa un cabaret reivindicatiu i amb un humor que es riu fins i tot d’elles mateixes. En el seu espectacle Akelarre (Un musical feminazi), i tal com expliquen en la sinopsi, “es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l'esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats.”

En la cançó que recomanem –i que ben bé podria ser la banda sonora de qualsevol pel·lícula de Disney– les tres intèrprets, Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau, ens interpel·len sobre les promeses de les edulcorades pel·lícules de prínceps i princeses i el contrast amb la realitat.

La direcció del cabaret és de Míriam Escurriola. Els textos, de Clàudia Cedó, Cristina Clementa, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola. I la música, de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. La lletra de "Disney em va dir" és de Xavi Morató i la música, de Gerard Sesé.