dilluns, 20 d’octubre del 2014

GOSSOS - Res tornarà a ser igual



Avui no em surten les paraules. 

No tinc alè per caminar. 

Una finestra se me'n porta 
i no tinc forces per tornar. 
He viscut un temps despert, 
he viscut un temps somiant. 
He viscut un temps serè 
i he viscut un temps com cal. 



Res tornarà a ser igual 
i lluitarem fins al final. 
Un nou matí pot començar… 
si tanco els ulls me'n vaig al teu costat. 



He après de tu tantes coses: 
m'has ensenyat què és estimar. 
M'has portat fins a la porta 
i he descobert la meva clau. 
He viscut un temps rebent 
i he viscut un temps donant, 
i he viscut un temps al cel, 
i en un desert sense final. 



Res tornarà a ser igual 
i lluitarem fins al final. 
Un nou matí pot començar… 
si tanco els ulls me'n vaig al teu costat. 
Res tornarà a ser igual 
i lluitarem fins al final… 
Un nou matí pot començar… 
si tanco els ulls me'n vaig al teu costat. 
Me'n vaig al teu costat…




Ara anem a parlar del vídeo. 
Tracta d'uns xiquets que tenen càncer i quan el van informar al xiquet d'aquesta desgràcia, va enfadar-se molt i va plorar; es va derrumbar i els médics el van agafar i se'l portà a l'habitació on es trobava una xiqueta que també tenía càncer. La xiqueta abans, no s'atrebía a tallar-se el monyo, però quan va arribar el xiquet i veig que agafa la maquineta d'afeitarse i se'n va al bany, ella el segueix i le'n porta la maquineta i se'l talla plorant; després fa el mateix el xiquet també plorant perquè "ja no va a ser tot igual".

Els del grup són: gossos.
Fecha de formació: 1993.
Génere: pop.
Característiques: La música té una presència destacada amb Pulseres Vermelles.
La banda sonora original composta per a la série és de Arnau Bataller.



15 comentaris:

Sara West ha dit...

Hola, hui a soles soc Sara i vaig a comentar la cançó de Pulseres Vermelles.

La cançó ma paregut molt melancòlica perquè son dos joves que tenen càncer i el xic es va adonar de la noticia i es va posar molt mal i va entrar a l'habitació i es va trobar a una xica que també te càncer i junts el van superar es dir; es van tallar el monyo i la xica gracies a ell es va poder tallar-se

La cançó m'ha agradat no em esperava que fora tan forta vol dir que fora tan nostàlgica, no me he sentit identificada amb la cançó però entenc la posició de els protagonistes del vídeo que tenen que tallar-se etc...
En conclusió m'ha agradat molt no per a escoltar-la tots els dies però si per a escoltar-la de tant en tant.

Leo Goldman ha dit...

Veuen per a comentar esta cançó de nostres companyes Noelia i Nerea Garcia. Aquesta cançó me agradat però a la veu no u per el ritme es un piquet lent i perquè la lletra no es que rime molt.

1. Me a agradat perquè u el vídeo que ponen de fondo queda molt ve de acord con la cançó.
2. gusta la personalidad del xiquet.
3. me a agradat la cançó con la guitarra de fondo a cançó.
4. També ma paregut molt melancòlica perquè son dos joves que tenen càncer i el xic es va adonar de la noticia i es va posar molt mal i va entrar a l'habitació i es va trobar a una xica que també te càncer i junts el van superar es dir; es van tallar el monyo i la xica gracies a ell es va poder tallar-se.

Nerea West ha dit...

Hola, la cançó es molt bonica . Da un poc de pena per que es molt dur saure que tens cancer i que te tens que quedar en aquest hospital molt de temps . Esta cançó es de una serie anomenada PULSERAS ROJAS aquesta serie es molt bonica te vas enterant de cada enfermedad de cada u dels xiquets que hi ha en aquest hospital.

Es molt dur tindre cancer pero hi ha que ser fort i pensar en positiu sempre...

Olga Stone ha dit...

Hola, sóc Olga i vaig a parlar de la cançó “Res tornarà a ser igual”.
Crec que la lletra expressa molt be els sentiments del protagonista del vídeo.
Esta parla de que encara que res tornarà a ser igual tens que lluitar i viure
la vida com pugues , que per molts obstacles que tingues, també hi haurà una
part bona en la teua vida.

El ritme concorda perfectament amb la cançó, perquè és un ritme suau, i encara
la lletra siga un poc trista també te la seua part positiva. Es molt bonica, quan
escoltes la cançó i veus el vídeo tens molta empatia i més si has vist la serie “Polseres
Vermelles”.

En conclusió crec que és una cançó molt emotiva i bonica, aleshores me ha agradat molt.

Una salutació.

ⓁⒺⓄ ⓀⒺⓃⓉ ha dit...

Hola soc leo i vaig a parlar de la cançó: “res tornarà a ser igual” de polseres vermelles. La cançó parla de un xiquet d'uns 18 anys al que li van a diagnosticar el càncer, quan se lo van dir es va posar a plorar i va manar tot a la merda. Els mèdics el van deixar en una habitació on hi havia una xiqueta de la seua edat que també tenia càncer. La xiqueta al principi no s'atrevia a tallar-se el monyo però quan va ver que el xic agafava la maquineta el va seguir i es van tallar el pel.

El vídeo es molt interessant i esta molt ben fet la historia es un poc trist. La lletra m'ha agradat bastant i te sentit amb el vídeo cosa que algunes cançons no ho tenen. En conclusió la cançó es bona però li gustarà a altres persones amb gusts diferents que a mi. Us acomiade a escoltar Polseres Vermelles i les seues cançons.

Adri West ha dit...

El vídeo tracta sobre un xic que li diagnostiquen càncer i es va posar molt nerviós i no volia sabre res de ningú, després va anar a la seua habitació on estava una xica que supose que també te càncer i no se atrevia a tallar-se'l, però quan arriba el xic comença a rapar-se i ell també ho fa.

La cançó pega amb el vídeo, la lletra es un poc melancòlica però te que ser així ja que li diagnostiquen càncer i no li agradaria a ningú tenir-lo. M'agradat perquè descriu sentiments que alguns de nosaltres els joves tenim, per exemple en la oració “res tornarà a ser igual” que també es el títol.

Maria Becker ha dit...

Hola, principalment la cançó sí que m'agrada perquè la lletra és molt emotiva i expressa els sentiments del protagonista a la perfecció. El ritme també és adequat ja que és una cançó trista i acompanya molt bé a la lletra. Transmet tristesa per la situació del xiquet, sents empatia i et dóna pena.
El xiquet té molta valentia quan afronta la situació el més prompte possible; al principi plora però després decideix continuar i lluitar, arriba a l'habitació i es talla els cabells, la companya fa el mateix per lluitar junts i això és el que més et fa veure que és dur.

Per un altre lloc les autores d'aquesta cançó s'han oblidat de descriure el grup dient més cançons o altra informació per conèixer-los millor, una falta molt greu ja que queda incomplet; tampoc no diuen per què l'han elegida, ni si els agrada ni res, solament conten el vídeo amb les seues paraules.

Nuria Wolf i Jose de Bouvoir ha dit...

Aquesta cançó ens ha agradat perquè és de la sèrie "Polseres Vermelles" i és una de les nostres favorites. És una sèrie molt emotiva, que ens ha fet emocionar-nos més d'una vegada. La cançó desprén un missatge que ens diu que ja res és igual, ja que com apareix al videoclip, al xiquet l'informen que pateix càncer, ell es desploma i no l'accepta.


Tant la lletra com el videoclip i el que ens vol transmetre ens agraden moltíssim. La cançó parla de què ja res tornarà a ser igual, però que lluitaran fins al final. Quant al videoclip té molt a veure en la lletra, ja que és un fragment d'aquesta sèrie, com hem dit abans els metges informant al xic de la seua malaltia, i quan arriba a l'habitació hi ha una xiqueta amb càncer i junts decidissen tallar-se el monyo.


Per molt que hi tinguem problemes de qualsevol tipus, sempre va a haver una persona que estiga al teu costat, i que et faça que les coses pareixen un poquet més fàcils. Us donem l'enhorabona, heu fet un bon treball i teniu bon gust.

Andrea Arenal ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat però a la vegada m'ha donat molta pena perquè conta la història d'un xic i una xica amb càncer que és una malaltia molt difícil de curar i estan molt tristos perquè tenien tota la vida al davant i ara no saben quant de temps els queda; la xica amb càncer no s'atreveix a rapar-se els cabells i quan veu que el xic també té aquesta malaltia se'ls rapa perquè veu que estan passant pel mateix.

Quant a la lletra, té molt de sentiment perquè ens diu que tots els bons moments s'han passat i res tornarà a ser igual, ja que afirma que lluitarà fins al final, que no es rendirà, ha perdut moltes coses i no està passant un bon moment però ja arribaran els bons temps com avanç.

El vídeo està prou bé, és molt emotiu perquè fa que et fiques en la seua pell per uns minuts, a més apareixen tots els personatges de la sèrie; uns pareixen curats, feliços amb les seues vides, i altres tristos perquè han tornat a l'infern d'abans, han tornat a eixa malaltia que fa que no sàpigues quant de tems et queda.

Vull donar l'enhorabona als meus companys de tercer per triar una cançó tan bonica i emotiva, a més vull animar-los perquè continuen fent comentaris.

lorenzo arenal ha dit...

RES TORNARA A SER IGUAL.


Aquesta cançó va formar part de la banda sonora de polseres vermelles i a aquest videoclip està relacionat amb un tema molt delicat, com es el del càncer el qual tenen alguns personatges de aquesta serie de televisió.

La cançó diu que “res tornara a ser igual” fent referencia a la vida del joves de aquest videoclip que el patisquen, perquè el càncer no els permet seguir la vida que tenien abans de la malaltia, la qual el xic ja havia tingut abans.

Per un altra part la cançó també vol donar força a la gent que pateix aquesta malaltia, perquè diu que “i lluitarem fins el final” es a dir, vol dir a totes aquestes persones que no haurien de rendir-se abans de començar a lluitar, com també diu “un nou matí pot començar” que jo l´interprete com que tot es pot solucionar i que no tinguen por.

Per últim, a l´escena final del videoclip apareixen dos joves que tenen càncer afaitant-se els cabells, i de aquesta manera es dona a entendre que estan acceptant que tenen una malaltia i que no es pot fer com no res.

Andrés Stone. ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat, però he de dir que a mi personalment m'ha posat molt sentimental perquè es injust que persones com aquest jove pateix aquesta malaltia perquè les persones amb aquesta malaltia patixen molt tenen que anar moltes vegades al hospital per a fer moltes proves molt fortes i molt dures.

Aquesta cançó ens vol dir que ells tenen sons i que volen fer moltes coses però per culpa de la seua malaltia i estar sempre en l'hospital no poden fer-lo, m'agradaria que ells pogueren fer tot alló que volen fer, es dir, tot els seus sons. També dir que aquesta cançó ja la havia escoltat perquè vaig veure una serie anomenada “ Pulseras Rojas” Recomane aquesta serie ja que és molt sentimental i en posa amb la pell de aquestes persones.

Per acabar he de dir que molt bé per posar aquesta cançó i que m'ha fet recordar moltes coses i tinc que agrair que haja gente que es preocupe per aquesta gent.

Ana Zetkin ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat ja que és un tema melancólic i a mi m'agraden molt aquest tipus de cançons.

Tracta de dos xics que tenen el mateix problema, que és el càncer i han de fer la quimioteràpia, aleshores es tallen el pèl els dos junts.

El vídeo és l'única cosa que no m'agrada per que és molt trista igual que la lletra.

La presentació està bé per que han posat la lletra de la cançó i una poca d'informació però haurien d'haver posat una mica mes de vida del grup.

Àngel Mott ha dit...

Hola a tots i a totes. Vaig a comentar la cançó “Res tornara a ser igual”. Aquesta cançó m'ha agradat molt, perquè es un tema molt bonic. El seu ritme es molt tranquil i la veritat es que escoltar-la et reconforta. La cançó es molt trista perquè et mostra la història de un xic i una xica amb càncer, una malaltia molt difícil de combatre. La xica no es volia tallar els cabells però quant veu que el xic que esta passant pel mateix se'ls rapa ella també ho fa.
La lletra es molt sentimental. Conta que com té aquesta malaltia res tornara a ser com era abans. Peró encara que tinga eixa malaltia no es rendirà. El vídeo mostra clarament com el xic i la xica estan passant per eixa situació i et fa donar-te compte de que eres afortunat perquè hi ha gent que esta pitjor que tu.
Els done l'enhorabona als meus companys de tercer per haver-hi triat una cançó tan bonica.
Salutacions.

Marta i Mar Becker ha dit...

Hola a tots i totes. Vaig a opinar sobre aquesta cançó perquè ens va agradar molt. 

Aquesta cançó tracta d'un tema melancòlic, per allò, que parla sobre el càncer, una malaltia que és molt dura de combatre.

El ritme és tranquil, molt pausat, i un poc trist. 

Quant a la lletra és molt bonica i expressa molt sentiment, ja que per a ell res tornara a ser igual. El vídeo de la cançó dóna a entendre que en la situació en la qual viu no és la millor.




Un salut.

Tania ConFlow ha dit...

Aquesta canço em pareix molt bella ja que et dones compte de que hi han problemes mes graus que per el que alguns de nosaltres ens mentjem el cap, i e fa donar compte de que en situacions roines tens que posar'te una gran corassa i eixir i seguir cap davant per a superar els problemes.

Em sembla una canço que et fa agafar forces per a seguir lluitant.

Recomane aquesta canço a thotom ja que es una canço ideal per a tot tipus de persones, per a que les faja parar-se'n a pensar i no es rinden a la primera de canvi.