dijous, 2 d’octubre del 2014

AMELIE - Fes-ho realitat

Amelie naix l'agost de 2009 a Barcelona quan Albert Segú, Carles Ribes i Alex Pla, decideixen unir-se per a emprendre el camí cap al seu somni. Després d'alguns canvis de formació, el grup es consolida de forma definitiva amb l'entrada de Marcel Selva i Edgar Regincós.

El grup es fixà en la música més actual i energètica dels grups de moda nord Amèrica, com: Simple Plan, Paramore, McFly o All Time Low entre altres. Els estils musicals del grup Amelie són el Pop, el Rock i el Pop-Rock.

Després d'una bona rebuda a les xarxes socials, durant els primer mesos del grup; el seu primer tema Somiant Despert, va guanyar el concurs que organitzà la promotora Under Eighteen per a obrir el primer concert a Barcelona del grup americà All Time Low. Més de 2.000 vots recollits per tota la comunitat van possibilitar que la banda catalana obrira el concert a la sala Apolo de Barcelona.
La cançó que hem triat es titula Fes-ho realitat i pertany al disc És el moment, intenta animar-te per a què complisques els teus somnis o que almenys ho intentes. Hem triat aquest grup perquè el vàrem conéixer un dia mirant la televisió i van començar a parlar d'ells al programa de la 2 “Blue Zulu”; la cançó l'hem triada perquè és una cançó amb molt de ritme i la lletra ens agradà als dos perquè és molt optimista i et donen ganes de ballar.

Lletra

Deixa't anar,
oblida les coses que t'han fet plorar
No pensis més en el què vindrà demà.

Fes un pas més,
segueix les petjades que un dia vas fer
que et portaran on vas estar fa temps.

Ningú t'acompanyarà
però això no et fa menys fort,
dius les coses clares,
tu ja saps que és el que vols.

Trobaràs el teu lloc,
ningú més podrà aturar-te,
lluitaràs pel que vols
fins que ja no et quedin forces.

Fes-ho realitat
El que has esperat
durant aquest temps amb els braços creuats
veient com tot el que tu vols se'n va?

Pensa un moment,
recorda el que sempre havies somiat,
ja ho has trobat o ho has deixat marxar.
Ningú t'acompanyarà,
però això no et fa menys fort,
dius les coses clares,
tu ja saps que és el que vols.

Trobaràs el teu lloc,
ningú mes podrà aturar-te,
lluitaràs pel que vols,
fins que ja no quedin forces.

Fes-ho realitat.
Trobaràs el teu lloc,
on ningú mes podrà aturar-te ,
lluitaràs pel que vols,
fins que ja no et quedin forces.
Fes-ho realitat.
Fes-ho realitat.
Fes-ho realitat.

20 comentaris:

Nuria Wolf ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat molt. Parla de que tens que fer els teus somnis realitat, no importa que vages a soles, no per això eres menys fort. Tens que fer el que tu vulgues sense que ningú et diga res, per que sols tu saps el que vols, oblidant-te de les coses del passat que t'han fet plorar.

En quant al videoclip, fins ara dels que he vist es el que més m'ha agradat, està preciós. Combina escenes del grup interpretant-la amb imatges d'una xica fent el que li abellix, com diu el títol de la cançó. Per a mi aquesta cançó te a vore amb CARPE DIEM, viu com si fora el últim dia gaudint i fent el que t'agrada, i et fa reflexionar i t'anima a complir els teus somnis. A més el grup canta molt bé, i el ritme de la cançó es molt encomanadís.

Done l'enhorabona als meus companys que han triat i pujat aquesta cançó per que m'han donat ganes d'escoltar cançons en valencià/català, també per que el missatge que dona es molt positiu. ESCOLTEU-LA QUAN ESTEU TRISTES, PER QUÈ US ANIMAREU.

UN SALUT

Alicia Michel ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat molt perque és una cançó molt entretinguda i que el ritme de la seua música es molt animat.La lletra és molt interessant ja que parla sobre complir els somnis i lluitar per fer-lo.

Sincerament aquest grup no l'havia escoltat mai,però crec que des d'ara vaig a començar a escoltar-lo més ja que a banda de que m'agraden les lletres de les seues cançons,també m'han agradat molt les veus del cantants.

Us recomane a tots escoltar aquesta canço o altra d'aquest grup,em pareix molt interessant i crec que tots gaudirieu d'un bon grup que canta cançons en valencià.
Heu fet un bon treball.

CONTINUARÀ...

Ana Zetkin ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat molt, el grup que la canta pense que està ple de sentiments i que la lletra de la cançó la porten molt dins d'ells.

Es molt entretinguda i animat a gent que no sol ser decidida, que els seus somnis no es feren realitat, aleshores aquesta cançó te fa pensar en que tens que fer-ho tot realitat no tens perquè tindre por a complir les coses que vols que passen i son possibles, perquè no hi ha cap cosa impossible.

Aquest grup mai li havia escoltat, però la veritat esque es molt bona. La recomane a la gent que li agraden les cançons de sentiments profunds ja que es un tema en realitat sobre la vida i societat.

Si tinguera que trobar una frase que definira aquesta cançó seria: FES REALITAT ELS TEUS SOMNIS!!

Un salut companys

Alberto ha dit...

Esta cançó m'ha agradat perquè és molt bonica i el seu ritme i per el missatge que transmet.

El grup no ho coneixia, però ara sap d'un grup nou, escoltaré les seues cançons per a vore si m'agrada alguna cançó més.

Encara que la cançó esta en valencià, açò no tinc res de vore amb que no me pot agradar, perquè particularment, m'agraden les cançons per el ritme, encara que estiga en xinés.

Recomane aquesta canço als persones que l'agraden les cançons rítmiques.

Maria Wollstonecraft ha dit...

Aquesta cançó m’ha agradat molt per què te motiva per a que complisques els teu somnis, encara que siguen difícil de complir, i què no hi ha res ni ningú que te l’impida. Mai havia escoltat aquest grup i aquesta cançó m’ha transmet molts sentiments de continuar en davant i ne rendir-me mai encara que estiga sola o la gent no crea en mi, sempre tinc que anar cap a munt.

M’agrada el videoclip que han fet perquè no se centren a soles en el grup sinó també en els somnis d’altres persones. Aquesta cançó es molt alegre i vibrant. Escolte aquesta cançó sempre que estic un poc deprimida per a pujar-me els ànims i recordar-me que no i ha nada impossible.

En conclusió, és una cançó molt bona i el videoclip és una molt bo. Aquesta cançó se la recomane escoltar a totes aquelles persones que no creuen que poden fer alguna cosa. Si tu vols fer alguna cosa pensa, qui te lo impedeix?

Raquel Stone ha dit...

Aquesta cançó ja l'havia escoltada buscant cançons en valencià i català i he de dir que la vaig trobar molt bonica i molt motivadora, ja que, la lletra ens mou a complir i realitzar els nostres somnis pase el que pase i a lluitar pel que volem encara que els demés no ens recolcen.

A mi personalment m'agrada molt i quan estic un poc estressada per alguna cosa m'ajuda a oblidar-me dels meus problemes. I dit això, és clar que la recomane.

I també volia felicitar els meus companys, que han fet un bon treball!

Víctor Thompson ha dit...

Salutacions.

Aquesta cançó de Amelie personalment m' agradat molt per es nota que esta plena de sentiment, quasi com si ells hagueren passat per la mateixa situació.

El tema principal de la cançó és la motivació i les ganes per a complir el teu somni, podríem dir que és una cançó motivadora. El estil pop és el elegit per a interpretar aquesta tema i crec que es prou encertat en relació a la lletra. Mai abans havia escoltat una cançó d'aquest grup ja que tampoc soc molt aficionat a la música en català però jo crec que este tema podríem dir que a tot el món li agradaria per que tota la gent d'aquest planeta vol complir els seus somnis.

Per tant, us recomane a tots els que veieu aquest comentari que vos animeu a escoltar-la. També m'agradaria enviar des d'ací tota la sort al grup.

monse wolf ha dit...

M'ha agradat aquesta cançó perquè ens inspira a aconseguir el que volem, encara que ens coste molt o hagem de recórrer el nostre camí sols. Mentre tinguem molt clar el que volem i no parem de lluitar segur que ho aconseguirem!

El vídeo en si està xulíssim perquè mentre que mostra com toquen, també mostra alguns somnis que havien deixat i ara han tornat a fer el que volen com: tocar el piano o dibuixar o fer un pastis.

Victor Thompson ha dit...

Aquesta cançó de Amelie personalment m' agradat molt per es nota que esta plena de sentiment, quasi com si ells hagueren passat per la mateixa situació.

El tema principal de la cançó és la motivació i les ganes per a complir el teu somni, podríem dir que és una cançó motivadora. El estil pop és el elegit per a interpretar aquesta tema i crec que es prou encertat en relació a la lletra. Mai abans havia escoltat una cançó d'aquest grup ja que tampoc soc molt aficionat a la música en català però jo crec que aquest tema podríem dir que a tot el món li agradaria per que tota la gent d'aquest planeta vol complir els seus somnis.

Per tant, us recomane a tots els que veieu aquest comentari que vos animeu a escoltar-la. També m'agradaria enviar des d'ací tota la sort al grup.

Aquest és el bo.

Ignacio Amorós ha dit...



Aquesta cançó de Amelie m'ha agradat molt, ja que em transmet un impuls de força per a lluitar sobre els meus sentiments, il·lusions, somnis...

El tema de “fes-ho realitat” és un tema energètic, positiu, es a dir, sol transmetre una energia que fa que si estas trist, canvies la teua autoestima i et poses a somriure. També dir que aquesta cançó diu que no tens que deixar mai el teus somnis, encara que ni ha gent que com que el veu impossible els deixa escapar. Per últim parlaré de la lletra, aquesta lletra m'ha agradat molt i el ritme que porta també és prou motivador.

Finalment vull donar l'enhorabona a Jose i Andrea per triar aquesta cançó, ja que ma fet reflexionar i donar-me'n una mena d'impuls per a continuar cap avant en els meus somnis.

Mario De Burgos ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat molt perquè és entretinguda i el ritme de la seva música és molt animat a la par que motivadora.
La lletra és molt interessant ja que parla sobre complir els somnis d'un mateix.

Mai havia escoltat aquest grup i he de dir que m'agraden les lletres de les seues cançons.

Aquesta cançó se la recomane escoltar a totes aquelles persones que volen complir el seu somni i per acabar volia felicitar als meus companys perquè han fet un bon treball.

Ismael Butler ha dit...

Ismael Butler ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat, perquè m'agrada el ritme de la cançó i em pareix que és molt entretinguda. La lletra també m'agrada molt, perquè parla de que hi ha complir els nostres somnis encara que siga difícil o tinguem alguns obstacles.

La cançó hem pareix molt entretinguda i animada amb el seu ritme i transmet molt a la gent que pensa que no pot complir els seus somnis. El missatge que vol donar aquesta cançó és positiu perquè t'anima a intentar fer els teus somnis o els teus objectius.

Per últim vull donar l'enhorabona als meus companys que han triat i han penjat aquesta cançó, perquè m'ha agradat molt aquesta cançó i m'han donat ganes de escoltar més a aquest grup.

Álvaro Goldman ha dit...

Aquesta cançó anomenada "Fes-ho realitat" de la cantant Amelie m'ha agradat bastant, perquè hem pareix un tema molt interesant, que es la lluita per complir els nostres somnis coste el que coste, sol o en companyia, però sempre hi ha que lluitar.

Personalment, la motivació per complir els nostres somnis és uns del millors temes dels que pot parlar una cançó, ja que tots volem fer els nostres somnis realitat, per això hem de complir-los lluitant.

Finalment, jo recomane escoltar-la i pensar en complir els somnis dessitjats

Sofia Stone ha dit...

Aquesta cançó es diu fer-ho realitat. La lletra et convida a fer els teus SOMNIS REALITAT, has de fer el que tú vols coste el que coste, dona igual el que la gent et diga i els obstacles que es posen al teu camí. Viu el teu somni, com aquest grup ha viscut el seu de formar un grup tan bé format com aquest. Quan vols alguna cosa has de LLUITAR al cent per cent fins a conseguir-ho.
M'ha encantat la cançó, m'ha servit de gran ajuda i m'he vist molt reflectada en ella. M'ha motivat a seguir jugant a futbol fins aconseguir el meu somni a poc a poc. El ritme és molt encomanadís i energètic. Escoltar-la, val la pena. Recorda, lluita pel que vols, el temps corre molt de pressa`` TEMPUS FUGIT´´.

Sofia Stone ha dit...

Aquesta cançó es diu fer-ho realitat. La lletra et convida a fer els teus SOMNIS REALITAT, has de fer el que tú vols coste el que coste, dona igual el que la gent et diga i els obstacles que es posen al teu camí. Viu el teu somni, com aquest grup ha viscut el seu de formar un grup tan bé format com aquest. Quan vols alguna cosa has de LLUITAR al cent per cent fins a conseguir-ho.

M'ha encantat la cançó, m'ha servit de gran ajuda i m'he vist molt reflectada en ella. M'ha motivat a seguir jugant a futbol fins aconseguir el meu somni a poc a poc. El ritme és molt encomanadís i energètic. Escoltar-la, val la pena. Recorda, lluita pel que vols, el temps corre molt de pressa`` TEMPUS FUGIT´´.

Leo ha dit...

Aquesta cançó anomenada "Fes-ho realitat" de la cantant Amelie m'ha agradat bastant, perquè hem pareix un tema molt interesant, que es la lluita per complir els nostres somnis coste el que coste, sol o en companyia, però sempre hi ha que lluitar.

Personalment, la motivació per complir els nostres somnis és uns del millors temes dels que pot parlar una cançó, ja que tots volem fer els nostres somnis realitat, per això hem de complir-los lluitant.

Finalment, jo recomane escoltar-la i pensar en complir els somnis dessitjats

alba becker ha dit...

Hola jo estic comentant el vídeo de fes ho realitat me ha paregut millor que els altres que he vist. no esta nada mal te molt de ritme y pega molt la cançó amb la lletra encara que la lletra no se enten molt be, pero també hi ha que dir que apesar de tot aixó m'hagradat molt, molt mes que tots el de mes. Les imatges i el vídeo estan molt be aquest vídeo m'hagradat molt i espere que pugen pareguts a aquest vídeo

Mar y Marta Stone ha dit...

Aquesta cançó m'ha agradat perquè  intenta animar-te per a què complisques els teus somnis o que almenys ho intentes. Perquè sempre hi ha que intentar-ho fins que tu pugues.
També es un punt a favor que parle de l'amor, ja que nosaltres lo hem viscut.

Mai haviem escoltat el grup perquè no solem escoltar cançons en valencià, però aquesta cançó es de les úniques que ens agraden.
El videoclip es molt animat i representa molt bé aquest tema. La lletra té un ritme molt entretingut i es prou actual.

Nosaltres recomanaríem sense pensar-ho dues vegades aquesta cançó a la gent que escolta molt a menut cançons en valencià i li agraden el tema de l'amor, els somnis,...

Finalment vull donar l'enhorabona a Jose i Andrea per pujar aquesta cançó al blog, per a que puguem escoltar-la sempre que vulguem.

kike west ha dit...

Hola soc kike i avuig vaig a comentar sobre la canço fes-ho realitat - Amelie. La canço tracta de que has d´oblidar de totes les coses que van en la teua contra i també que estas tu sol sin ningú mes per a aconseguir el que vuilgues i o fases realitat. El ritme de la canço aunque sempre o casi sempre es el mateix te velocitat es divertit d´escoltar i es fa a loid. Pense que la lletra d´aquesta canço es bastan curta ( de manera que s´anten molt mes que si fora llarga ) es clara i resumisc molt ben el tema de la canço. El videoclip d´aquesta canço esta molt ven fet i m´agrada perque apareix una xiqueta duns cuatre anys fen una tarta de chocolate amb forma de coraçó i es posa a menjar xocolate fins a embrutarse tota la cara pero aconsegueix fer-la. Tambe hi ha pareix una mujer duns deset anys mes o menys que no pot fer un estirament i al final o aconsegueix i aquestes escenes tenen molta relació amb la lletra de la canço.

Guillem Pook ha dit...

A mi me ha agradat aquesta cançó, perquè apart de que m’agrada l’estil de música de rock, també m’agrada el ritme de la cançó i la lletra, que parla e que hi ha que perseguir els somnis i complir-los, o per lo menys intentar-ho.
Jo no solc escoltar música en català, no és que no me agraden, sinó que no les escolte simplement, però aquesta caçó si que m’agrada escoltar-la, per què m’anima.
Per últim, jo si que recomanaria sense cap dubte, aquesta cançó, perquè, com abans ja he dit, aquesta cançó et pot servir com un tipus de motivació per afrontar la vida i aconseguir, el que et proposes.