dimarts, 26 de setembre del 2017

SMOKING SOULS - Vida

Primer single del disc "Cendra i Or" el seu nou disc del 2017. Direcció del vídeo: Pau Berga i Tresdeu, Media Productor: Mark Dasousa. Aquest vídeo esta gravat en el Teatre El Musical del Cabanyal (Valencia).

Lletra de "vida”
Som l'equilibrista que camina per damunt la corda
Acrobàcia, salt mortal!
Invertint la trajectòria.
Aprenem a viure sense por a sortir de la gàbia
Com l'ocell en llibertat!
Invertint la gravetat.


Tuuuuuuu, prens la màgia
Tuuuuuuu, sols tu... immortal
Tuuuuuuu, tens la força
Tuuuuuuu, sols tu... ets gran.

Ara eres tu qui canviarà la història
Eres la llum que brillarà en aquell parc
Ets com el fum entre la boira

Eres la veu que frena aquesta noria
La flama que incendia el meu cos
És el moment d'on neix l'eufòria... salvatge!
Se'ns escapen dia a dia el millors minuts de glòria
Com arena entre les mans
Invertim la trajectòria.

Reinventem les ruïnes velles i evitem tornar a perdre
Perquè caiguen els gegants
Invertim la gravetat.

Tuuuuuuu, prens la màgia
Tuuuuuuu, sols tu... immortal
Tuuuuuuu, tens la força
Tuuuuuuu, sols tu... ets gran.

Ara eres tu qui canviarà la història
Eres la llum que brillarà en aquell parc
Ets com el fum entre la boira.

Eres la veu que frena aquesta noria
La flama que incendia el meu cos
És el moment d'on naix l'eufòria... salvatge!

Quan sabran que no... volem l'herència
Quan vingan ja haurem... guanyat!

Ara eres tu qui canviarà la història
Eres la llum que brillarà en aquell parc
Ets com el fum entre la boira.

Eres la veu que frena aquesta nòria
La flama que incendia el meu cos
És el moment d'on neix l'eufòria... salvatge!

Smoking souls naix l'any 2010, una banda de rock valenciana,  representants d'una generació de joves que des de menuts les ha agradat aquest món de la música i volien forma part d’ell.
Fins aquest any 2013, no registren el seu primer disc “L’ESPENTA”.En l'any 2015, publiquen el seu segon disc d'estudi aquesta vegada comptant amb la producció de Marc Dasousa, anomenat “NOMADES”.Ara amb "Cendra i Or"  presenta el seu últim treball d'estudi comptant de nou amb el mateix productor per segon any.
Jo aquesta cançó la coneix des de uns quatre o cinc mesos fent un treball per a valencià, aquest treball tractava de parlar sobre les cançons en valencià o català. Aquesta és la que jo elegí i des d'eixe moment l’estic escoltat sempre que puc.
Del que m'agrada d'aquesta cançó és el seu ritme, entre pop i rock, dos estils que sempre m'han cridat l'atenció. La lletra com be diu el títol, parla sobre la vida, els canvis, els errors i també clar el que aprenem cada dia que passa. Finalment, jo crec que aquesta canço si la escoltes en algun moment que estes enfadat o trist, te fara olvidar les de mes coses.
A la seua pàgina web  pots informar-te de tots el seus concerts, de la seua música , de com contactar amb ells i descargarse el sue disc complet i gratuitament.

3 comentaris:

María Zambrano ha dit...

La cançó Vida és va gravar a la ciutat de València i específicament al costat del nostre barri, en el barri del Cabanyal. Els seus autors tenen una gran experiència, ja que han gravat diversos àlbums temps enrere, exactament al 2013 i al 2015. Degut al seu èxit han creat un nou disc amb aquesta cançó en primer lloc. I personalment crec que han fet bona elecció.

La seua nova creació te molt de ritme i pot arribar molt alt. Parla d’un tema molt actual, la importància del tu. La importància que tenen totes les persones. El ser únic no te que estar vist com una cosa estranya, sinó que amb la diversitat és fa una societat. Amb cada persona diferent és pot debatre i sobretot es pot obrir la ment. Sense noves opinions no hi han millores. Sense la diversitat el món no seria el món i la nostra existència no hi tindria sentit. Hi ha que aprendre açò hi deixar de fer cas al totes les burles, a totes les critiques i a tot el bullying que és pot patir. Hi ha que trobar una solució a aquest problema i justament això és el que fa aquesta cançó.

Les cançons són un mitja de comunicació molt útil, i a més a més en la nostra societat actual. La joventut, que és qui més pateix els problemes d’autoestima o de bullying, utilitzen la música com una ferramenta fonamental per a la seua vida diària. Escoltant cançons d’aquest tipus és poden canviar moltes coses.

Personalment crec que és un "Hit" , traduït al angles, tot un èxit. Al tindre un estil musical pop-rock agrada molt a la gent. Jo no l’havia escoltat mai i sincerament ara la tinc descarregada al meu mòbil. Al posar-la en un blog com aquest pot arribar a molta gent, ja que sense aquesta publicació i moltes més que s’han penjat ací no coneixeria a molts grups valencians ni molts "Hits".

1B.Batx.
04/10/2017

María Zambrano ha dit...

Correcció del meu comentari:

La cançó Vida es va gravar a la ciutat de València i específicament al costat del nostre barri, en el barri del Cabanyal. Els seus autors tenen una gran experiència, ja que han gravat diversos àlbums temps enrere, exactament en 2013 i en 2015. A causa del seu èxit han creat un nou disc amb aquesta cançó en primer lloc. I personalment crec que han fet bona elecció.

La seua nova creació té molt de ritme i pot arribar molt alt. Parla d’un tema molt actual, la importància del tu. La importància que tenen totes les persones. El ser únic no ha d'estar vist com una cosa estranya, sinó que amb la diversitat es fa una societat. Amb cada persona diferent es pot debatre i sobretot es pot obrir la ment. Sense noves opinions no hi ha millores. Sense la diversitat el món no seria el món i la nostra existència no hi tindria sentit. Cal aprendre açò i deixar de fer cas a totes les burles, a totes les critiques i a tot el bullying que es pot patir. S'ha de trobar una solució a aquest problema i justament això és el que fa aquesta cançó.

Les cançons són un mitjà de comunicació molt útil, i a més a més en la nostra societat actual. La joventut, que és qui més pateix els problemes d’autoestima o de bullying, utilitza la música com una ferramenta fonamental per a la seua vida diària. Escoltant cançons d’aquest tipus es poden canviar moltes coses.

Personalment crec que és un "Hit", traduït del angles, tot un èxit. Al tindre un estil musical pop-rock agrada molt a la gent. Jo no l’havia escoltat mai i sincerament ara la tinc descarregada al meu mòbil. Al posar-la en un blog com aquest pot arribar a molta gent, ja que sense aquesta publicació i moltes més que s’han penjat ací no coneixeria a molts grups valencians ni molts "Hits".

Anònim ha dit...

moLAAAAAAAAAAAAAAAA tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!